Kako Gledati Netflix Besplatno - Tehnopolis

Kako Gledati Netflix Besplatno

Kako Gledati Netflix Besplatno

Netflix je popularna platforma za strimovanje koja nudi širok izbor filmova, serija i drugog sadržaja. Međutim, mnogi ljudi žele da gledaju Netflix besplatno, umesto da plaćaju pretplatu. U ovom članku, pružamo vam savete, trikove i legalne mogućnosti da besplatno gledate Netflix.

Prvo i najjednostavnije rešenje je probni period koji Netflix nudi. Možete se prijaviti za besplatni mesec dana i uživati u sadržaju bez plaćanja. Međutim, kada probni period istekne, moraćete da plaćate mesečnu pretplatu da biste nastavili gledanje.

Druga legalna mogućnost je korišćenje Netflix-ovih originalnih sadržaja koji su dostupni besplatno na YouTube-u. Netflix često objavljuje trejlere, klipove i čitave epizode njihovih serija na svojim kanalima na YouTube-u. Možete uživati u sadržaju bez plaćanja pretplate, ali nećete dobiti pristup celokupnoj biblioteci filmova i serija.

Ako želite da gledate Netflix besplatno, možete iskoristiti i program nagradnih bodova koji neki telekomunikacioni operateri nude svojim korisnicima. Na primer, ako ste korisnik određenog mobilnog operatera, možda imate mogućnost da dobijete besplatnu pretplatu na Netflix kao deo njihovog programa nagradnih bodova.

Suština je da postoji nekoliko legalnih mogućnosti da gledate Netflix besplatno, ali većina njih ima ograničenja. Ako želite neograničen pristup celokupnoj biblioteci Netflix sadržaja, najbolje je da platite mesečnu pretplatu. U suprotnom, iskoristite ove savete i trikove da uživate u Netflix sadržaju besplatno, ali na legalan način.

Contents

Kako gledati Netflix besplatno

Gledanje Netflixa može biti sjajan način da provedete svoje slobodno vreme, ali pretplata na ovu platformu može biti skupa. Srećom, postoji nekoliko legalnih načina da gledate Netflix besplatno:

1. Probni period

Netflix pruža besplatni probni period od 30 dana za nove korisnike. Jednostavno se registrujte na njihovoj stranici i možete uživati u besplatnom gledanju tokom narednih 30 dana. Važno je samo da otkažete pretplatu pre isteka probnog perioda da biste izbegli naplatu.

2. Deljenje naloga

Jedna od popularnih opcija je deljenje naloga sa porodicom, prijateljima ili cimerima. Netflix omogućava deljenje naloga sa do četiri osobe. Ako neko od vaših prijatelja već ima pretplatu na Netflix, zamolite ih da vam omoguće pristup njihovom nalogu.

3. Mobilni plan

3. Mobilni plan

Ako više volite gledati Netflix na svom telefonu ili tabletu, možete se pretplatiti na jeftiniju opciju mobilnog plana. Ova opcija omogućava gledanje samo na jednom mobilnom uređaju u standardnoj ili HD rezoluciji.

4. Netflix dokumentarci na YouTubeu

Netflix je započeo postavljanje nekih svojih dokumentaraca na YouTube platformu. Ovi dokumentarci su besplatni za gledanje i možete pronaći razne interesantne teme. Samo pretražite “Netflix dokumentarci” na YouTubeu i uživajte u gledanju besplatnih sadržaja.

5. Trial periodi

Pored Netflix-a, postoji mnogo drugih platformi za strimovanje koje takođe nude besplatne probne periode. Možete se prijaviti za probnu verziju tih platformi jednu po jednu i iskoristiti besplatno gledanje tokom više perioda.

6. Nagradni takmičenja

Ponekad Netflix organizuje nagradna takmičenja gde možete osvojiti besplatnu pretplatu na određeni period. Pratite Netflix na društvenim mrežama i prijavite se za takmičenja kako biste imali priliku da osvojite besplatno gledanje.

Sada kada znate nekoliko legalnih načina da gledate Netflix besplatno, možete uživati ​​u svojim omiljenim serijama i filmovima bez obzira na budžet.

Saveti za besplatno gledanje

Saveti za besplatno gledanje

Koristite besplatne probne periode

Jedan od najlakših načina za besplatno gledanje Netflixa je korišćenje besplatnih probnih perioda. Netflix često nudi besplatne probne periode za nove korisnike, obično u trajanju od 30 dana. Iskoristite ovu priliku da besplatno gledate omiljene serije i filmove. Samo se prijavite za probni period putem zvanične Netflix web stranice i uživajte u sadržaju.

You might be interested:  Kako Sam Pobijedila Lupus

Delite nalog sa prijateljima ili porodicom

Jedan Netflix nalog može biti korišćen na nekoliko uređaja istovremeno. Iskoristite ovu mogućnost tako što ćete deliti nalog sa prijateljima ili članovima porodice. Na taj način ćete moći da istovremeno gledate omiljene sadržaje, a da ne plaćate dodatne naloge. Samo proverite da li je ovo dozvoljeno u vašoj zemlji ili regionu.

Koristite besplatne VPN usluge

Virtualna privatna mreža (VPN) vam može pomoći da pristupite besplatnom sadržaju na Netflixu koji je dostupan samo u određenim regionima. Besplatne VPN usluge vam omogućavaju da promenite svoju IP adresu i pristupite sadržaju koji je inače nedostupan u vašoj zemlji. Postoji veliki broj besplatnih VPN usluga koje možete koristiti, ali budite oprezni jer neke od njih mogu biti nesigurne ili ograničene u brzini.

Pogledajte besplatni sadržaj na Netflixu

Netflix takođe nudi i besplatni sadržaj koji možete gledati bez pretplate. Ovo je odlična opcija ako želite da isprobate neke nove serije ili filmove. Samo posetite zvaničnu Netflix web stranicu i pristupite delu sa besplatnim sadržajem. Ovaj sadržaj se obično sastoji od prvih epizoda popularnih serija i nekih filmova.

Koristite alternativne platforme za besplatno gledanje

Pored Netflix-a, postoji i veliki broj alternativnih platformi koje nude besplatno gledanje serija i filmova. Ove platforme često sadrže oglase, ali vam omogućavaju da gledate omiljeni sadržaj bez plaćanja. Neke od popularnih alternativnih platformi su Tubi TV, Crackle, Popcornflix i Peacock. Proverite dostupnost ovih platformi u vašoj zemlji i uživajte u besplatnom sadržaju.

Summary
Saveti za besplatno gledanje
Koristite besplatne probne periode
Delite nalog sa prijateljima ili porodicom
Koristite besplatne VPN usluge
Pogledajte besplatni sadržaj na Netflixu
Koristite alternativne platforme za besplatno gledanje

Trikovi za pristup bez plaćanja

1. Probni period

Jedan od najlakših načina da gledate Netflix bez plaćanja je da iskoristite besplatni probni period. Netflix nudi besplatni probni period od 30 dana novim korisnicima. Samo se registrujte na njihovoj web stranici i unesite svoje podatke. Imajte na umu da ćete morati da prekinete pretplatu pre isteka probnog perioda ako ne želite da vam naplate.

2. Deljenje naloga

Drugi trik za besplatno korišćenje Netflix-a je da delite svoj nalog sa prijateljima ili članovima porodice. Netflix omogućava kreiranje do 5 profila na jednom nalogu, pa svaki član može imati svoj profil i strimovati sadržaj. Ovo je odličan način da podelite trošak pretplate sa drugima.

3. Korišćenje besplatnih VPN-ova

VPN (Virtual Private Network) vam može pomoći da pristupite Netflixu iz različitih geografskih lokacija. Postoje neki besplatni VPN-ovi koji vam mogu pružiti pristup Netflixu tako što ćete promeniti svoju IP adresu. Ipak, budite svesni da besplatne VPN-ove često prate ograničenja brzine i imaju ograničenu količinu podataka koje možete preneti.

4. Korišćenje probnih vaučera

Netflix povremeno nudi probne vaučere koje možete dobiti od određenih partnera ili tokom promotivnih događaja. Ove vaučere možete koristiti da biste pristupili Netflixu bez plaćanja tokom određenog perioda. Obratite pažnju na ponude i prilike u vašem okruženju kako biste iskoristili ove vaučere.

Sve ove metode su legitimne i ne krše Netflix-ove uslove korišćenja. Imajte na umu da je najbolje pridržavati se pravila i pokušati pristupiti Netflixu na zakonit način. Besplatne opcije mogu biti privremena rešenja ili alternativa za one koji ne žele ili ne mogu trenutno da plaćaju pretplatu.

Legalne mogućnosti za besplatno gledanje

Besplatni probni period

Jedna od legalnih mogućnosti za besplatno gledanje Netflix-a je da iskoristite besplatni probni period koji Netflix nudi novim korisnicima. Probni period obično traje 30 dana i omogućava vam da uživate u svim sadržajima koje Netflix nudi bez plaćanja.

Korisnički računi sa više ekrana

Ako imate prijatelje ili članove porodice koji već imaju pretplatu na Netflix, možete ih zamoliti da vam omoguće pristup svom računu. Netflix nudi opciju pretplate sa različitim brojem uređaja koji mogu istovremeno gledati sadržaje. Na taj način možete gledati Netflix besplatno uz pomoć tuđeg korisničkog računa, ali se obavezno dogovorite sa vlasnikom računa i poštujte njegova pravila korišćenja.

Besplatni sadržaji na Netflix-u

Netflix takođe nudi određene sadržaje koji su besplatni za gledanje, čak i bez pretplate. Ove besplatne epizode ili filmovi su odabrani komadi iz nekih popularnih serija i filmova koje su dostupne čak i za ne-registrovane korisnike. Možete pregledati besplatni sadržaj na njihovoj zvaničnoj web stranici ili preko nekih drugih platformi.

Preko mobilnih operatera

Neke mobilne operatere nude posebnu ponudu koja omogućava pretplatnicima da dobiju besplatan pristup Netflix-u. Ovo je posebno popularno kod nekih tarifa koje uključuju streaming usluge. Preporučuje se da se konsultujete sa svojim mobilnim operaterom da vidite da li nude ovu opciju i koje su uslove ponude.

You might be interested:  Kako Se Odblokirati Kad Te Netko Blokira

Gledanje putem VPN-a

VPN (Virtual Private Network) je tehnologija koja vam omogućava da promenite svoju IP adresu i locaciju na internetu. Ovo može biti korisno kada želite da pristupite Netflix-u iz zemlje gde nije dostupan ili da pristupite sadržajima koji su dostupni samo u određenim regionima. Mnoge VPN usluge nude besplatne verzije koje vam omogućavaju da koristite Netflix, ali imajte na umu da to nije uvek legalno i Netflix može blokirati pristup putem VPN-a.

Nagradni programi i poklon kartice

Također se možete zainteresirati za nagradne programe ili promotivne ponude koje Netflix nudi. Ponekad mogu biti dostupne nagradne igre ili poklon kartice koje vam omogućavaju besplatan pristup Netflix-u na određeno vreme. Pratite zvaničnu stranicu Netflix-a i društvene mreže kako biste bili u toku sa ovim ponudama i nagradnim igrama.

Proba besplatnog perioda

Jedan od načina da gledate Netflix besplatno je da iskoristite probni period koji pruža ova platforma. Netflix omogućuje korisnicima da besplatno isprobaju svoju uslugu na određeno vreme pre nego što se obavežu na plaćanje.

Da biste iskoristili probni period, potrebno je da se registrujete na Netflix platformi i pružite vaše podatke o plaćanju. Obično, ovaj probni period traje 30 dana, ali u nekim zemljama može biti kraći ili duži. Tokom ovog perioda, možete pristupiti svim sadržajima na Netflixu bez ikakvih ograničenja.

Važno je da zapamtite da se Netflix neće automatski naplatiti nakon probnog perioda, ali da će vam tražiti da unesete podatke o plaćanju kako biste mogli da nastavite sa korišćenjem usluge nakon isteka probnog perioda. Ako ne želite da nastavite sa korišćenjem Netflix usluge nakon probnog perioda, jednostavno obrišite svoj nalog pre isteka ovog perioda kako biste izbegli naknadu.

Takođe, važno je napomenuti da samo novi korisnici mogu iskoristiti probni period na Netflixu. Ako ste već ranije koristili Netflix nalog ili ste ga otkazali, verovatno nećete moći ponovo iskoristiti besplatni probni period.

Za isprobavanje Netflix platforme i gledanje filmova i serija besplatno, posetite njihov zvanični sajt i pratite uputstva za registraciju i kreiranje naloga. Sledite korake koje pruža platforma i uživajte u besplatnom gledanju omiljenih sadržaja.

Korišćenje promo kodova

Promo kodovi mogu biti sjajan način da dobijete pristup Netflixu besplatno ili po nižim cenama. Evo nekoliko saveta za korišćenje promo kodova:

1. Pretraživanje za promo kodove

Prvo pretražite internet kako biste pronašli promo kodove za Netflix. Mnoge web stranice i forumi često objavljuju promotivne kodove koje korisnici mogu iskoristiti. Provjerite da se kodovi nisu istekli i da su validni za vašu zemlju.

2. Kreiranje novog naloga

Ako već imate Netflix nalog, možda ćete morati da kreirate novi nalog kako biste iskoristili promo kod. Prilikom kreiranja novog naloga, unesite promo kod na odgovarajućem mestu kako biste aktivirali popust ili besplatno razdoblje gledanja.

3. Praćenje uslova

Uvek pročitajte sve uslove koji dolaze uz promo kod. Neke promo kodove možda možete iskoristiti samo ako ispunjavate određene uslove. Na primer, možda će biti potrebno da unesete podatke o kreditnoj kartici ili da se pretplatite na određeni paket Netflix usluga.

4. Deljenje kodova

Ako imate više promo kodova, možete ih podeliti sa prijateljima i porodicom. Podijelite kodove sa njima kako bi i oni mogli iskoristiti popuste ili besplatne pretplate na Netflix.

Korištenje promo kodova može biti sjajan način da uživate u Netflixu besplatno ili sa popustom. Pripazite na uslove i obavezno proverite da li su kodovi validni pre njihovog korištenja.

Pretplatite se na VPN

Pretplata na virtualnu privatnu mrežu (VPN) može vam pomoći da pristupite Netflixu besplatno tako što ćete promeniti svoju IP adresu i prikazati da se povezujete iz druge zemlje. Pristupanje Netflixu putem VPN-a može biti korisno ako je određeni sadržaj dostupan samo u određenim zemljama.

Evo nekoliko koraka koje možete preduzeti da biste se pretplatili na VPN i gledali Netflix besplatno:

1. Istražite VPN provajdere

 • Istražite različite VPN provajdere i provjerite koje zemlje podržavaju.
 • Proverite cene pretplate i usluge koje nude.
 • Proverite da li su kompatibilni sa uređajima na kojima želite gledati Netflix.

2. Izaberite VPN provajdera

 • Na osnovu svojih istraživanja, izaberite VPN provajdera koji je najbolji za vas.
 • Pretplatite se na odabrani VPN servis i izvršite plaćanje.

3. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju

 • Preuzmite VPN aplikaciju sa oficijelne stranice VPN provajdera.
 • Instalirajte aplikaciju na svoj uređaj.

4. Povežite se na VPN

 • Otvorite VPN aplikaciju i prijavite se sa svojim korisničkim podacima.
 • Izaberite zemlju sa koje želite da se povežete.
 • Ako želite pristupiti sadržaju koji je dostupan samo u određenoj zemlji, izaberite tu zemlju.

5. Prijavite se na Netflix

 • Otvorite Netflix aplikaciju ili stranicu.
 • Prijavite se sa svojim korisničkim podacima.

6. Gledajte Netflix besplatno

 • VPN će promeniti vašu IP adresu i prikazati da se povezujete iz odabrane zemlje.
 • Uživajte u gledanju Netflix sadržaja koji je dostupan u toj zemlji.
You might be interested:  Koji Silimarin Kupiti Forum

Napomena: Korišćenje VPN-a može biti protivno pravilima Netflix-a, pa je važno biti pažljiv i proveriti uslove korišćenja pre nego što se odlučite za ovu opciju.

Korišćenje besplatnih alternativa

Ako ne želite da plaćate pretplatu za Netflix, postoje neke besplatne alternative koje možete koristiti. Ove platforme nude slične usluge kao i Netflix, ali bez troškova.

1. Crackle

Crackle je jedna od najpopularnijih besplatnih platformi za streaming filmova i serija. Ova platforma nudi raznovrstan sadržaj, uključujući holivudske blockbustere, kultne filmove, dokumentarce i originalne serije. Crackle je dostupan na različitim uređajima i podržava reklame koje finansiraju besplatan sadržaj.

2. Tubi TV

Tubi TV je još jedna popularna besplatna platforma koja nudi širok izbor filmova i serija. Ova platforma ima veliku biblioteku sadržaja i podržava različite žanrove, uključujući akciju, komediju, horor i još mnogo toga. Tubi TV je dostupan na različitim uređajima, uključujući pametne televizore, mobilne telefone i tablete.

3. Popcornflix

Popcornflix je još jedna popularna besplatna streaming platforma koja nudi veliki broj filmova i TV serija. Ova platforma podržava različite žanrove, uključujući akciju, komediju, drame, misteriju i mnoge druge. Popcornflix je dostupan na različitim platformama, uključujući veb pregledače, pametne televizore i mobilne telefone.

4. Kanali na YouTube-u

Mnogi filmski distributeri, produkcije i umetnici postavljaju svoje filmove i serije na YouTube. Možete pronaći veliki broj besplatnih filmova i serija putem različitih kanala na YouTube-u. Ovi kanali mogu uključivati klasične filmove, nezavisne filmove, dokumentarce i još mnogo toga. Samo pretražite YouTube i pronađite kanal koji nudi sadržaj koji vas zanima.

Sve ove besplatne alternative mogu vam pružiti mogućnost da gledate raznovrstan sadržaj bez plaćanja pretplate. Međutim, imajte na umu da ove platforme mogu imati reklame i ograničenja u odnosu na Netflix. Ipak, mogu biti odlična opcija za one koji traže besplatne mogućnosti gledanja filmova i serija online.

Deljenje naloga s prijateljima

Deljenje naloga na Netflixu s prijateljima je jedan od načina da se smanje troškovi i da se uživa u svojim omiljenim filmovima i serijama bez plaćanja punog iznosa pretplate.

Evo nekoliko saveta kako da efikasno delite nalog na Netflixu:

 • Dogovorite se s prijateljima o deljenju troškova pretplate. Možete svakog meseca izračunati koliki deo svako treba da plati.
 • Podelite korisničko ime i lozinku s prijateljima. Netflix omogućava deljenje naloga s do pet osoba.
 • Da biste izbegli probleme u vezi s profilima, možete napraviti zasebne profile za svaku osobu koja koristi nalog.
 • Uvek budite odgovorni i poštujte pravila Netflix-a. Ne menjajte lozinke bez saznanja ostalih korisnika i ne delite svoje korisničke podatke s drugim osobama koje nisu dogovorene.

Deljenje naloga na Netflixu može biti odličan način da uštedite novac i da uživate u raznovrsnom sadržaju zajedno s prijateljima. Bitno je samo da se složite oko dogovora i da budete odgovorni korisnici.

FAQ:

Koje su legalne mogućnosti gledanja Netflixa besplatno?

Postoje određene legalne mogućnosti za gledanje Netflixa besplatno. Jedna od njih je korišćenje besplatnog probnog perioda koji nudi Netflix. Ova probna verzija traje obično 30 dana i omogućava korisnicima da besplatno pristupe svim sadržajima na platformi. Takođe, neki telekomunikacioni provajderi u Hrvatskoj nude Netflixa kao deo svojih paketa, pa korisnici mogu imati pristup Netflixu bez dodatnih troškova.

Kako mogu gledati Netflix besplatno putem besplatnog probnog perioda?

Da biste koristili besplatni probni period na Netflixu, sledite ove korake: 1. Posetite zvaničnu web stranicu Netflix-a i kliknite na dugme “Prijavi se za besplatno”. 2. Napravite nalog na Netflixu pružajući tražene informacije. 3. Izaberite plan koji želite i unesite informacije o plaćanju. 4. Po završetku registracije, možete početi da koristite Netflix besplatno tokom probnog perioda od 30 dana.

Koliko dugo traje besplatan probni period na Netflixu?

Besplatan probni period na Netflixu obično traje 30 dana. Tokom ovog perioda, korisnici imaju potpuni pristup svim sadržajima na platformi i mogu besplatno gledati filmove, serije i ostali sadržaj. Nakon isteka probnog perioda, korisnici će biti naplaćeni za pretplatu ukoliko je ne otkažu pre tog datuma.

Kako mogu gledati Netflix besplatno putem paketa svog telekomunikacionog provajdera?

Ako vaš telekomunikacioni provajder nudi paket koji uključuje Netflix, možete gledati Netflix besplatno tako što ćete se prijaviti na svoj nalog provajdera i koristiti prikazane instrukcije za aktiviranje Netflixa. Na taj način, svaki mesec će vam biti odbijena pretplata na Netflix od strane provajdera, tako da nećete morati da plaćate direktno Netflix-u. Obratite se svom provajderu za više informacija o dostupnim paketima koji uključuju Netflix.

Koje su prednosti legalnog gledanja Netflixa besplatno?

Legalno gledanje Netflixa besplatno ima nekoliko prednosti. Prvo, korisnici mogu besplatno pristupiti velikom broju filmova, serija i drugih sadržaja koji su dostupni na Netflixu. Takođe, korisnici koji koriste besplatni probni period nemaju nikakve obaveze ukoliko odluče da ne produže svoju pretplatu nakon isteka probnog perioda. Osim toga, korisnici koji imaju Netflix kao deo svog telekomunikacionog paketa mogu uživati u Netflixu bez dodatnih troškova i jednostavno plaćaju jedinstvenu mesečnu naknadu telekomunikacionom provajderu.