Što Je Revolut Kartica - Tehnopolis

Što Je Revolut Kartica

Što Je Revolut Kartica

Revolut kartica je moderno finansijsko rešenje koje omogućava brze, sigurne i jednostavne transakcije širom sveta. Ova inovativna prepaid Visa kartica pruža korisnicima mogućnost da besplatno otvore svoj Revolut račun u nekoliko jednostavnih koraka i koriste karticu za plaćanje u prodavnicama, sajtovima i bankomatima širom sveta.

Revolut kartica je idealna opcija za osobe koje često putuju ili šalju novac u inostranstvo. Sa ovom karticom, korisnici mogu obavljati međunarodne transakcije po vrlo konkurentnim kursnim stopama, bez dodatnih troškova i neugodnih iznenađenja. Osim toga, korisnici mogu koristiti i sve druge funkcionalnosti Revolut aplikacije, kao što su konverzija valuta, plaćanje računa, upravljanje budžetom i praćenje troškova u realnom vremenu.

Revolut kartica se odlikuje i brojnim sigurnosnim mehanizmima koji pružaju dodatnu zaštitu vašim transakcijama. U slučaju gubitka ili krađe kartice, korisnici mogu blokirati karticu putem aplikacije i zatražiti novu karticu. Takođe, korisnici mogu podešavati sigurnosne postavke kartice, kao što su ograničenja za plaćanje, blokiranje online transakcija i aktiviranje 3D Secure zaštite, kako bi se osigurali da samo oni imaju kontrolu nad svojim karticama.

Ukratko, Revolut kartica je inovativni finansijski proizvod koji omogućava brze i sigurne transakcije širom sveta. Sa ovom karticom, korisnici mogu uživati u konkurentnim kursnim stopama, besplatnim transakcijama i brojnim sigurnosnim mehanizmima. Sve što trebate je preuzeti Revolut aplikaciju, otvoriti svoj Revolut račun i poručiti svoju Revolut karticu kako biste mogli da uživate u svim pogodnostima koje ovaj moderni finansijski proizvod pruža.

Što je Revolut kartica?

Revolut kartica je beskontaktna prepaid Mastercard debitna kartica koja se koristi za plaćanje roba i usluga širom svijeta. Ova kartica nudi neke dodatne funkcionalnosti koje je Revolut integrirao u svoju mobilnu aplikaciju.

Kartica je digitalna i može se koristiti na svim prodajnim mjestima koja prihvaćaju Mastercard. Također je moguće podizanje gotovine na bankomatima koji podržavaju Mastercard.

Revolut kartica je dio šireg financijskog uslužnog paketa koji nudi Revolut, uključujući aplikaciju za mobilno bankarstvo i dodatne usluge kao što su prebacivanje novca, konverzija valuta i slanje novca među korisnicima Revolut-a.

Kako koristiti Revolut karticu?

Da biste koristili Revolut karticu, prvo morate preuzeti Revolut mobilnu aplikaciju i izraditi svoj korisnički račun. Nakon što se prijavite u aplikaciju, možete zatražiti izradu Revolut kartice.

Kada dobijete karticu, možete je aktivirati putem aplikacije i postaviti PIN koji ćete koristiti za provjeru autentičnosti prilikom plaćanja.

Revolut karticu možete koristiti kao bilo koju drugu debitnu karticu. Jednostavno je prislonite na beskontaktni čitač na prodajnom mjestu kako biste obavili plaćanje, ili je umetnite u čitač na bankomatu kako biste podigli gotovinu.

Benefiti Revolut kartice

Revolut kartica nudi nekoliko prednosti u usporedbi s tradicionalnim bankovnim karticama:

 • Mogućnost izvršavanja razmjene valuta po stvarnom tečaju koji podržava više od 150 valuta. To znači da nećete biti podložni skrivenim naknadama i konverzijskim troškovima koje često naplaćuju tradicionalne banke.
 • Mogućnost upravljanja svim financijskim transakcijama putem mobilne aplikacije, uključujući praćenje troškova i blokiranje kartice u slučaju gubitka ili krađe.
 • Omogućuje vam pristup dodatnim uslugama kao što su pojedinačni IBAN brojevi, kriptovalute i mogućnost trgovanja dionicama.

Revolut kartica je fleksibilna i prilagođena suvremenim korisnicima koji traže jednostavan način upravljanja svojim financijama. Sa svojim dodatnim uslugama i niskim troškovima, ovaj finansijski instrument pruža sigurnost i praktičnost u svakodnevnim transakcijama.

Revolut kartica – jednostavno i inovativno rješenje za plaćanja

Revolut kartica - jednostavno i inovativno rješenje za plaćanja

Revolut kartica je moderno i inovativno rješenje za obavljanje plaćanja i upravljanje financijama. Ova digitalna banka pruža korisnicima niz pogodnosti i funkcionalnosti koje olakšavaju svakodnevne financijske transakcije.

Dostupnost i registracija

Revolut kartica je dostupna svim korisnicima koji se registriraju na platformi Revolut. Registracija je jednostavna i brza, a korisniku omogućava otvaranje online računa i naručivanje Revolut kartice. Potrebno je samo preuzeti aplikaciju, unijeti svoje osobne podatke i provesti postupak provjere identiteta. Nakon toga, korisnik može početi koristiti Revolut karticu za plaćanja i upravljanje financijama.

You might be interested:  L Veličina Koji Je To Konfekcijski Broj

Prednosti Revolut kartice

 • Mogućnost plaćanja u više od 150 valuta po povoljnom tečaju.
 • Sigurnost i zaštita podataka uz mogućnost blokiranja i otključavanja kartice putem mobilne aplikacije.
 • Mogućnost kreiranja virtualnih kartica za online kupovinu.
 • Mogućnost slanja i primanja novca između korisnika Revolut kartica u stvarnom vremenu.
 • Jednostavno upravljanje financijama putem mobilne aplikacije, koja omogućava pregled stanja računa, praćenje transakcija i postavljanje prilagođenih obavijesti.

Troškovi i naknade

Revolut kartica pruža korisnicima transparentnost u pogledu troškova i naknada koje se primjenjuju. Za osnovni paket usluga nema mjesečne članarine, a korištenje kartice u jednoj valuti je besplatno. Međutim, za neke napredne funkcionalnosti može biti potrebno prelazak na premijum ili metalni paket, koji uključuje mjesečnu članarinu i dodatne pogodnosti.

Zaključak

Revolut kartica je inovativno rješenje za plaćanja i upravljanje financijama koje pruža korisnicima mnoge prednosti. Njena jednostavnost korištenja i različite funkcionalnosti čine je popularnim izborom među korisnicima koji žele moderno i praktično rješenje za svoje financije.

Kartica za sve vaše financijske potrebe

Revolut kartica je inovativno rješenje koje vam omogućuje obavljanje svih vaših financijskih transakcija na jednostavan i siguran način. Bez obzira na to trebate li plaćati u trgovinama, podizati gotovinu na bankomatima ili izvršavati međunarodne prijenose novca, Revolut kartica je tu da vam olakša svakodnevne financijske aktivnosti.

Jedna od najvažnijih prednosti Revolut kartice je mogućnost obavljanja transakcija u više od 150 valuta širom svijeta, bez provizija za međunarodne transakcije. To znači da ćete uštedjeti novac prilikom putovanja ili kupovine iz inozemstva.

Revolut kartica također pruža mogućnost izrade virtualne kartice koju možete koristiti za online kupovinu. Virtualna kartica je posebno korisna jer štiti vaše podatke prilikom online transakcija, pružajući vam dodatnu sigurnost.

Glavne značajke Revolut kartice:

 • Mogućnost obavljanja transakcija u više od 150 valuta
 • Nema provizija za međunarodne transakcije
 • Virtualna kartica za sigurnu online kupovinu
 • Mogućnost podešavanja ograničenja potrošnje i upravljanje financijama putem mobilne aplikacije
 • Brzo i jednostavno otvaranje računa i naručivanje kartice putem aplikacije

Kako koristiti Revolut karticu?

Kako biste koristili Revolut karticu, prvo je potrebno otvoriti Revolut račun putem mobilne aplikacije. Nakon što ste otvorili račun, možete naručiti fizičku ili virtualnu karticu putem aplikacije. Fizičku karticu možete koristiti za plaćanje u trgovinama i podizanje gotovine na bankomatima, dok virtualnu karticu možete koristiti za online kupovinu.

Nakon što ste dobili karticu, jednostavno je povežite s vašim računom putem mobilne aplikacije. Nakon toga, možete započeti obavljanje transakcija na jednostavan i siguran način.

Tip transakcije Način plaćanja
Plaćanje u trgovinama Primjena kartice na terminalu prodavača
Podizanje gotovine na bankomatima Umjesto PIN-a, koristite aplikaciju za generiranje jednokratnog koda
Online kupovina Unesite podatke sa virtualne kartice prilikom plaćanja

Revolut kartica je fleksibilno rješenje za vaše financijske potrebe. Nudi vam mogućnost obavljanja transakcija u različitim valutama širom svijeta, pružajući vam istovremeno sigurnost i praktičnost. Bez obzira na to jeste li putnik ili vam je potrebna kartica za online kupovinu, Revolut kartica će vam biti pouzdan partner u svakodnevnim financijskim aktivnostima.

Koje su prednosti korištenja Revolut kartice?

 • Brza i jednostavna registracija: Revolut kartica omogućuje brzu i jednostavnu registraciju putem mobilne aplikacije. Sve što vam treba je nekoliko osnovnih osobnih podataka kako biste otvorili svoj Revolut račun i zatražili svoju karticu.
 • Beskontaktna plaćanja: Revolut kartica podržava beskontaktna plaćanja, što znači da možete brzo i jednostavno platiti svoje račune samo prislanjanjem kartice na POS uređaj. Ovo je posebno prikladno za male svakodnevne kupovine.
 • Niska ili bez naknada za transakcije i konverziju valuta: Korištenje Revolut kartice može uštedjeti novac jer Revolut često nudi povoljnije uvjete za transakcije i konverziju valuta u usporedbi s tradicionalnim bankama. Ovisno o odabranom planu, možete imati mogućnost izbjegavanja naknada za transakcije, troškove povlačenja gotovine i razmjene valuta.
 • Praćenje i upravljanje financijama putem mobilne aplikacije: Revolut mobilna aplikacija pruža detaljan pregled vaših financija, omogućujući vam praćenje svih transakcija koje ste obavili i upravljanje svojim računima putem jednostavnog sučelja.
 • Raznovrsne financijske usluge: Osim osnovnih funkcionalnosti kartice, Revolut također nudi i dodatne financijske usluge. To uključuje mogućnost dijeljenja računa s prijateljima ili članovima obitelji, kupovinu kriptovaluta, trgovanje dionicama i slanje novca u bilo koju zemlju po povoljnim tarifama.
 • Napredni sigurnosni mehanizmi: Revolut kartica koristi napredne sigurnosne mehanizme kako bi zaštitila vaše transakcije i osobne podatke. Uz mogućnost blokiranja ili deblokiranja kartice u stvarnom vremenu putem mobilne aplikacije, također možete postaviti različite sigurnosne parametre kako biste održali svoj račun sigurnim.

Revolut kartica omogućuje brza i sigurna plaćanja

Revolut kartica je moderna i inovativna bankovna kartica koja omogućuje korisnicima brza i sigurna plaćanja širom sveta. Sa Revolut karticom, korisnici mogu jednostavno izvršiti plaćanja putem interneta, u prodavnicama i na bankomatima bez potrebe za unošenjem PIN koda.

You might be interested:  Kako Uplatiti Na Revolut Karticu

Jedna od najvećih prednosti Revolut kartice je mogućnost korišćenja različitih valuta bez dodatnih troškova konverzije. Korisnici mogu lako prebacivati novac između različitih valuta i plaćati u lokalnoj valuti bez ikakvih skrivenih troškova.

Revolut kartica takođe pruža visok nivo sigurnosti, sa tehnologijom enkripcije koja štiti podatke korisnika od neovlašćenog pristupa. Takođe, korisnici mogu jednostavno blokirati ili deblokirati karticu putem mobilne aplikacije ukoliko je izgube ili je ukradu.

Uz Revolut karticu, korisnici takođe dobijaju pristup svom Revolut računu putem mobilne aplikacije. Ovo omogućava korisnicima da lako prate svoje transakcije, izvrše uplate i prenose novca, i obavljaju druge bankovne aktivnosti sa svojim Revolut računom.

Ukratko, Revolut kartica je moderna i praktična bankovna kartica koja omogućuje korisnicima brza i sigurna plaćanja širom sveta. Sa mogućnošću korišćenja različitih valuta bez dodatnih troškova konverzije i visokim nivoom sigurnosti, Revolut kartica je idealan izbor za sve koji žele praktičan način plaćanja bez skrivenih troškova.

Nema skrivenih troškova i provizija

Revolut kartica je posebno atraktivna jer nema skrivenih troškova i provizija. To znači da se nećete suočiti s neočekivanim troškovima prilikom upotrebe kartice ili provođenja transakcija.

Kada koristite Revolut karticu za plaćanje u trgovinama ili online, nećete biti opterećeni naknadama za obradu kartičnih transakcija. Ovo vam omogućuje da brzo i praktično obavljate plaćanja bez brige o dodatnim troškovima.

Također, Revolut kartica vam omogućuje da besplatno povlačite gotovinu s bankomatima u unutarnjoj valuti do određenog iznosa svakog mjeseca. Budući da se gotovinsko povlačenje skuplje naplaćuje, ova pogodnost vam omogućuje da izbjegnete dodatne provizije.

Važno je napomenuti da postoje neke situacije kada se mogu primijeniti provizije ili naknade. Na primjer, povlačenje gotovine s bankomata imaju naknadu ako prekoračite mjesečno ograničenje besplatnih transakcija. Također, postoje naknade za konverziju valuta ili transakcije u inozemstvu koja se ne obavlja u vašoj referentnoj valuti.

Pregled troškova i provizija

Evo pregleda glavnih troškova i provizija koje možete očekivati s Revolut karticom:

Vrsta transakcije Naknada
Plaćanje u trgovinama i online Bez naknade
Povlačenje gotovine s bankomata Besplatno do određenog mjesečnog iznosa, nakon toga se primjenjuju naknade
Povlačenje gotovine s bankomata u inozemstvu Moguća dodatna naknada od strane treće strane
Konverzija valuta Moguće provizije, ovisno o valuti i iznosu transakcije
Transfer novca na drugi Revolut račun Bez naknade
Transfer novca na račun u drugoj banci Moguće naknade od strane treće strane

Ovi primjeri su samo pregled osnovnih troškova i provizija. Molimo vas da se detaljnije informirajte o svim mogućim naknadama prije korištenja Revolut kartice kako biste se izbjegli iznenadni dodatni troškovi.

Mogućnost pretvorbe valuta bez dodatnih troškova

Revolut kartica pruža korisnicima mogućnost pretvorbe valuta bez dodatnih troškova.

Ova mogućnost je posebno korisna za ljude koji često putuju u inozemstvo ili imaju poslovne transakcije s drugim valutama. Sa Revolut karticom, korisnici mogu lako i brzo pretvoriti svoj novac iz jedne valute u drugu, bez provizije ili dodatnih troškova.

Kada korisnici koriste Revolut karticu za transakciju u stranoj valuti, Revolut primjenjuje stvarni tečaj koji je najpovoljniji na tržištu, bez dodatnih troškova za konverziju valute. To znači da korisnici mogu uštedjeti značajnu količinu novca pri pretvorbi valuta.

Revolut također nudi mogućnost držanja više valuta na jednom računu. To znači da korisnici mogu izvršiti pretvorbu između različitih valuta po povoljnim tečajevima, te bolje iskoristiti fluktuacije tečaja u njihovu korist.

Revolut kartica je idealno rješenje za ljude koji često putuju ili rade s različitim valutama. Pruža jednostavnost, brzinu i transparentnost u pretvorbi valuta, bez ikakvih skrivenih troškova.

Kako otvoriti račun i dobiti Revolut karticu?

 • Korak 1: Preuzmite aplikaciju Revolut sa Google Play Store ili App Store.
 • Korak 2: Pokrenite aplikaciju i pritisnite gumb “Otvorite račun”.
 • Korak 3: Unesite svoje osobne podatke, uključujući ime, prezime, datum rođenja i adresu.
 • Korak 4: Verificirajte svoj identitet uz pomoć važeće osobne isprave (putovnica ili osobna iskaznica) i slikom lica.
 • Korak 5: Odredit će vam se osnovni Revolut račun u eurima, ali imate mogućnost otvaranja i dodatnih valuta.
 • Korak 6: Zahtijevajte svoju Revolut karticu putem aplikacije. Možete odabrati između standardne kartice i premium kartice.
 • Korak 7: Unesite svoju adresu za dostavu kartice.
 • Korak 8: Potvrdite narudžbu i pričekajte dostavu svoje Revolut kartice na odabranu adresu.
 • Korak 9: Kada primite karticu, aktivirajte je putem aplikacije i postavite PIN za korištenje kartice.
 • Korak 10: Sada možete početi koristiti svoju Revolut karticu za plaćanja, povlačenje gotovine i upravljanje svojim financijama.
You might be interested:  Kako Je Umro Mislav Bago

Revolut je praktična i moderna financijska usluga koja će vam omogućiti jednostavno upravljanje svojim novcem putem mobilne aplikacije i Revolut kartice. Slijedeći ove korake, brzo ćete otvoriti svoj Revolut račun i dobiti karticu kako biste mogli uživati u svim prednostima i pogodnostima koje pruža.

Registracija putem mobilne aplikacije u samo nekoliko koraka

Registracija za Revolut karticu putem mobilne aplikacije je brza i jednostavna. Evo koraka koje trebate slijediti da biste se registrirali i započeli s korištenjem usluga Revoluta:

 1. Preuzmite mobilnu aplikaciju: Prvo što trebate učiniti je preuzeti mobilnu aplikaciju Revolut s vaše preferirane trgovine aplikacija, poput Google Play Storea ili Apple App Storea. Aplikacija je besplatna za preuzimanje.
 2. Otvorite aplikaciju i odaberite opciju “Registrirajte se”: Nakon preuzimanja i instalacije aplikacije, otvorite je i odaberite opciju “Registrirajte se”. Time ćete pokrenuti postupak registracije.
 3. Unesite svoje osobne podatke: Slijedite upute na zaslonu i unesite svoje osobne podatke, poput imena, prezimena, adrese i datuma rođenja. Također ćete trebati unijeti svoj broj telefona i adresu e-pošte.
 4. Provjerite svoj identitet: Revolut će zatražiti da potvrdite svoj identitet radi osiguranja sigurnosti. Možda će vam zatražiti da snimite sliku vašeg osobnog dokumenta i selfie kako bi potvrdili vaše podatke.
 5. Postavite sigurnosni PIN: Nakon što potvrdite svoj identitet, trebat ćete postaviti sigurnosni PIN kako biste zaštitili pristup vašem računu. Odaberite sigurnosni PIN koji će biti težak pogoditi.
 6. Dodajte sredstva na svoj račun: Nakon što postavite sigurnosni PIN, moći ćete dodati sredstva na svoj Revolut račun. To možete učiniti putem bankovnog transfera ili upotrebom postojeće kreditne ili debitne kartice.
 7. Započnite s korištenjem Revolut kartice: Nakon što dodate sredstva na svoj račun, vaša Revolut kartica će biti spremna za upotrebu. Moći ćete je koristiti za kupovinu, plaćanje računa, slanje novca i još mnogo toga.

Registracija putem mobilne aplikacije je jednostavan način da se pridružite Revolut zajednici i iskoristite sve prednosti koje Revolut kartica pruža. Slijedeći ove korake, možete brzo i lako započeti s korištenjem Revolut usluga.

Verifikacija vašeg identiteta

Jedan od ključnih koraka prilikom otvaranja Revolut računa i zahtijevanja Revolut kartice je verifikacija vašeg identiteta. Ovaj proces je bitan kako bi se osigurala sigurnost vašeg naloga i spriječila zloupotreba.

Revolut vam omogućava verifikaciju identiteta na nekoliko načina:

 • Verifikacija putem identifikacijskih dokumenata: Možete se verificirati putem svoje osobne iskaznice, putovnice ili vozačke dozvole. Potrebno je postaviti fotografiju prednjeg i stražnjeg dijela dokumenta, kao i sliku lica koja odgovara dokumentu.
 • Verifikacija putem video poziva: Alternativno, možete se verificirati putem video poziva s agentom Revoluta. Tijekom poziva, agent će provjeriti vaše osobne podatke i zabilježiti video snimku identifikacije.

Proces verifikacije može trajati nekoliko minuta do nekoliko sati, ovisno o trenutačnom opterećenju i provjerama koje se provode. Nakon uspješne verifikacije, možete nastaviti s korištenjem Revolut računa i aktivirati svoju Revolut karticu.

Važno je napomenuti da je Revolut podložan zakonima koji reguliraju sprječavanje pranja novca i financiranje terorizma. Stoga je verifikacija identiteta važan korak u osiguravanju da Revolut posluje u skladu s tim zakonima i pravilima.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili probleme tijekom procesa verifikacije identiteta, možete se obratiti korisničkoj podršci Revoluta koja će vam rado pomoći u rješavanju vaših nedoumica.

FAQ:

Koje su prednosti Revolut kartice?

Revolut kartica ima mnoge prednosti, uključujući mogućnost beskontaktnog plaćanja, omogućuje primanje i slanje novca u raznim valutama, brzu konverziju valuta po najboljem mogućem tečaju, te mogućnost upravljanja karticom putem mobilne aplikacije.

Kako mogu otvoriti Revolut račun i dobiti karticu?

Da biste otvorili Revolut račun, potrebno je preuzeti mobilnu aplikaciju, registrirati se i zatim pratiti upute za provjeru identiteta. Nakon toga, možete zatražiti Revolut karticu koja će vam biti dostavljena na odabranu adresu.

Postoji li godišnja članarina za Revolut karticu?

Ne, za Revolut karticu ne postoji godišnja članarina. Korisnici samo plaćaju naknadu za izdavanje kartice i eventualne naknade za određene usluge, ovisno o vrsti računa koji su odabrali.

Koje vrste računa nudim Revolut kartica?

Revolut kartica nudi nekoliko vrsta računa, uključujući Standard, Premium i Metal račun. Svaki od njih ima različite značajke i pogodnosti, kao što su viši limiti za besplatne transakcije i povoljniji tečajevi za pretvorbu valuta.

Je li Revolut kartica sigurna za korištenje?

Da, Revolut kartica je sigurna za korištenje. Revolut koristi 3D Secure tehnologiju za sigurnu online kupovinu, a korisnici također mogu koristiti dodatne sigurnosne opcije kao što su blokiranje i deblokiranje kartice putem mobilne aplikacije te podešavanje limita i zabrana za određene vrste transakcija.