Erste Card Club - Zahtjev za otkaz kartice | Stranica službenog zahtjeva | Erste Banka

Erste Card Club Zahtjev Za Otkaz Kartice

Erste Card Club Zahtjev Za Otkaz Kartice

Erste Card Club je vodeća financijska institucija koja pruža različite usluge, uključujući izdavanje kreditnih kartica. Ako ste korisnik Erste Card Club kartice i želite otkazati svoju karticu, možete to učiniti putem službene stranice zahtjeva Erste Banke.

Zahtjev za otkaz kartice je jednostavan i brz postupak koji vam omogućuje da se riješite kartice koju više ne želite koristiti. Bez obzira na razlog otkazivanja, Erste Banka će vas pažljivo saslušati i provesti sve potrebne radnje kako bi vam olakšala taj proces.

Kako biste podnijeli zahtjev za otkaz kartice, trebate posjetiti službenu stranicu Erste Banke i popuniti obrazac zahtjeva za otkaz kartice. U obrazac ćete morati unijeti svoje osobne podatke i podatke o kartici koju želite otkazati. Budite sigurni da ćete pružiti sve važne informacije kako biste osigurali brzo i uspješno otkazivanje kartice.

Nakon što podnesete zahtjev, Erste Banka će provjeriti vaše podatke i kontaktirati vas s potvrdom o otkazivanju kartice. Otkaz kartice obično stupa na snagu odmah ili u roku od nekoliko radnih dana, ovisno o internim procedurama banke. Otkazivanje kartice vam omogućuje da završite svoj odnos s Erste Card Clubom na jednostavan i transparentan način.

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja, možete kontaktirati službu za korisnike Erste Banke koja će vam rado pružiti sve potrebne informacije o postupku otkazivanja kartice.

Erste Card Club – zahtjev za otkaz kartice

Ako želite otkazati svoju karticu iz programa Erste Card Club, možete podnijeti zahtjev putem službene stranice Erste Banke. Otkazivanje kartice može biti korisno ako više ne želite koristiti usluge programa Erste Card Club ili ako želite preći na drugi program.

Kako podnijeti zahtjev za otkaz kartice:

 1. Posjetite službenu stranicu Erste Banke.
 2. Pronađite odjeljak za otkaz kartice.
 3. Kliknite na poveznicu koja vodi do obrasca za otkaz kartice.
 4. Ispunite obrazac s potrebnim podacima.
 5. Potvrdite otkazivanje kartice.
 6. Provjerite dostupnost potvrde o otkazivanju kartice na vašem računu.

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili nedoumice, slobodno se obratite službi za korisnike Erste Banke koja će vam pružiti potrebne informacije i pomoć vezano uz otkaz kartice iz programa Erste Card Club.

Proces otkazivanja kartice

Proces otkazivanja kartice Erste Card Club-a jednostavan je i praktičan. Da biste otkazali svoju karticu, slijedite sljedeće korake:

Korak 1: Ispunite zahtjev za otkaz kartice

Prvi korak u procesu otkazivanja kartice je popunjavanje zahtjeva za otkaz koji se nalazi na službenoj stranici Erste Card Club-a. U zahtjevu će biti potrebno navesti sve potrebne podatke o kartici i vlasniku kartice. Također, možete dodatno obrazložiti razloge za otkazivanje kartice, iako to nije obavezno.

You might be interested:  Minimalna Plaća 2016

Korak 2: Predajte zahtjev

Nakon što ste ispunili zahtjev za otkaz kartice, potrebno je predati ga Erste Banci. To možete učiniti na nekoliko načina:

 • Elektroničkim putem: Zahtjev možete poslati elektroničkim putem putem službenog obrasca na stranici za otkaz kartice.
 • Osobno: Možete posjetiti najbližu poslovnicu Erste Banke i predati zahtjev direktno zaposlenicima banke.
 • Poštom: Zahtjev možete poslati poštom na adresu Erste Banke.

Važno je da pravilno ispunite zahtjev i dostavite sve potrebne dokumente kako bi vaš zahtjev za otkaz kartice bio uspješno obrađen.

Važna napomena: Otkazivanje kartice ne znači automatsko zatvaranje vašeg računa u banci. Ukoliko želite zatvoriti i račun, savjetujemo vam da kontaktirate Erste Banku kako biste saznali dodatne informacije i postupak.

Proces otkazivanja kartice Erste Card Club-a je brz i jednostavan, a nakon predaje zahtjeva, Vaša kartica bit će otkazana u roku od nekoliko radnih dana.

Zahtjev za otkazivanje kartice

Ukoliko želite otkazati svoju karticu iz programa Erste Card Club, možete to učiniti putem našeg službenog zahtjeva za otkazivanje kartice. Pratite korake u nastavku kako biste podnijeli zahtjev.

Korak 1: Ispunite osobne podatke

Molimo Vas da ispunite polja u kojima trebate navesti Vaše ime, prezime, adresu, broj telefona i e-mail adresu.

Korak 2: Odaberite vrstu kartice koju želite otkazati

Odaberite vrstu kartice koju želite otkazati iz padajućeg izbornika. Vrste kartica koje možete otkazati su: kreditne kartice, debitne kartice i prepaid kartice.

Napomena: Molimo Vas da pažljivo provjerite informacije prije nego što odaberete vrstu kartice za otkazivanje.

Po podnošenju zahtjeva, naš tim će proći kroz Vaš zahtjev i kontaktirati Vas kako bismo vam potvrdili otkazivanje kartice. Nakon potvrde, Vaša kartica će biti otkazana. Molimo Vas da imate na umu da će otkazivanje kartice rezultirati gubitkom svih beneficija, bodova i pogodnosti vezanih za karticu iz programa Erste Card Club.

Thank you for choosing Erste Bank and being a part of Erste Card Club. We value your membership and are here to assist you in every step of the process.

Službeni zahtjev za otkaz kartice

Ovaj dokument je službena forma koju trebate koristiti za podnošenje zahtjeva za otkaz vaše Erste Card Club kartice.

Molimo vas da pažljivo popunite sve potrebne podatke kako bismo mogli pravilno obraditi vaš zahtjev. Nakon što ispunite formu, možete je poslati na sljedeću adresu:

Erste Banka d.d. Zagreb

Služba za kartično poslovanje

Trg Ante Starčevića 7

10000 Zagreb

Hrvatska

U slučaju da imate više od jedne kartice i želite otkazati sve kartice, molimo vas da popunite poseban obrazac za svaku karticu.

Podaci o vašoj kartici

 • Broj kartice:
 • Ime i prezime nositelja kartice:
 • Datum isteka kartice:
 • Broj mobitela:
 • E-mail adresa:

Podaci o računu

 • Broj računa:
 • Naziv banke:

Molimo vas da pažljivo provjerite sve podatke prije slanja zahtjeva. Nakon što primimo vaš zahtjev, kontaktirat ćemo vas radi daljnjih informacija i potvrde o otkazu kartice.

You might be interested:  Tko plaća pričuvu

Zahvaljujemo vam na korištenju naših usluga i želimo vam ugodan dan!

Kako popuniti zahtjev za otkaz kartice

Zahtjev za otkaz kartice Erste Banka može se popuniti putem službene stranice Erste Card Club-a. Da biste uspješno popunili zahtjev, slijedite korake u nastavku:

Korak 1: Pristup stranici zahtjeva

Otvorite službenu stranicu Erste Card Club-a na vašem internet pregledniku. Zatim pronađite opciju “Zahtjev za otkaz kartice” na glavnoj stranici.

Korak 2: Popunjavanje osobnih podataka

Na stranici zahtjeva bit će vam zatraženo da unesete svoje osobne podatke. Ovisno o zahtjevu, možda ćete morati navesti sljedeće podatke:

 • Ime i prezime
 • Broj kartice
 • Broj računa povezanog s karticom
 • Kontakt informacije (telefon, e-mail adresa)

Unesite sve potrebne podatke pažljivo i provjerite jeste li ispravno unijeli sve informacije.

Nakon što ste uspješno popunili zahtjev, kliknite na gumb “Pošalji” kako biste poslali zahtjev Erste Banci.

Vaš zahtjev za otkaz kartice bit će proslijeđen Erste Banci na daljnju obradu. Bit ćete obaviješteni putem e-pošte ili telefona o statusu vašeg zahtjeva.

Potrebni dokumenti za otkaz kartice

Zahtjev za otkaz kartice Erste Card Club može se podnijeti uz priložene sljedeće dokumente:

1. Popunjeni obrazac zahtjeva: Na službenoj stranici Erste Banke možete preuzeti obrazac zahtjeva za otkaz kartice. Obrazac treba ispuniti sa svim potrebnim informacijama kako bi se proces otkaza kartice mogao započeti.

2. Identifikacijski dokument: Potrebno je priložiti identifikacijski dokument koji sadrži Vašu fotografiju i osobne podatke. Primjeri identifikacijskih dokumenata uključuju osobnu iskaznicu, putovnicu ili vozačku dozvolu.

3. Dokaz o vlasništvu kartice: Potrebno je priložiti dokaz o vlasništvu kartice kako bi se potvrdilo da ste vi stvarni vlasnik kartice koju želite otkazati. Primjeri dokaza o vlasništvu kartice uključuju kopiju posljednjeg izvatka kartice, kopiju računa za plaćanje kreditne kartice ili sličan dokument.

4. Otvorena dugovanja: Ako imate otvorena dugovanja na kartici, morate ih podmiriti prije nego što podnesete zahtjev za otkaz. Pobrinite se da nemate nikakva dugovanja na kartici kako bi otkaz bio uspješan.

5. Potpis: Na kraju zahtjeva potrebno je staviti svoj potpis kako biste potvrdili da ste svjesni otkaza kartice i svih njegovih posljedica.

Važno je pružiti sve potrebne dokumente kako bi se osiguralo promptno i uspješno rješavanje vašeg zahtjeva za otkaz kartice Erste Card Club.

Obrada zahtjeva za otkaz kartice

Obrada zahtjeva za otkaz kartice

Prilikom obrade zahtjeva za otkazivanje kartice, Erste Banka provjerava dostavljeni zahtjev i provjerava ispunjava li zahtjev sva potrebna polja i uvjete za otkazivanje kartice.

Ako je zahtjev ispunjen u potpunosti i nema otvorenih obveza ili dugova na računu povezanom s karticom, banka će pokrenuti postupak otkazivanja kartice.

Ukoliko se na računu povezanom s karticom nalaze otvorene transakcije, dugovi ili neispunjene obveze, banka će kontaktirati korisnika kartice kako bi riješili navedeno stanje prije nego što se može otkazati kartica.

Nakon obrade zahtjeva, korisnik će biti obaviješten o statusu zahtjeva za otkaz kartice. Ukoliko je zahtjev odobren, kartica će biti otkazana i korisnik će biti obaviješten o tom postupku.

U slučaju da zahtjev nije odobren, banka će korisniku pružiti razloge za negativan odgovor i ponuditi mu druge mogućnosti ili preporučiti da se obrati službi za korisnike kako bi se riješili eventualni problemi.

You might be interested:  Zahtjev za Ponovno Uključenje Struje

Obrada zahtjeva za otkaz kartice provodi se u najkraćem mogućem roku, ali može potrajati ovisno o stanju na računu i drugim faktorima. Banka će se potruditi da proces bude brz i efikasan kako bi korisniku omogućila što bolju uslugu.

Uslovi otkaza kartice kod Erste Banke

Koristeći usluge Erste Banke, imate mogućnost otkazati svoju karticu u bilo kojem trenutku. Pri otkazu kartice, molimo vas da uzmete u obzir sljedeće uslove:

1. Vlasništvo nad karticom: Kartica može biti otkazana samo od strane vlasnika kartice. Prilikom otkaza kartice, potrebno je pružiti sve potrebne podatke kako bi se identificirao vlasnik kartice i njegova lokacija.

2. Financijska stanja: Prije otkaza kartice, potrebno je osigurati da su sva dugovanja na kartici podmirena. Sva preostala dugovanja moraju biti plaćena prije otkaza kartice.

3. Bez aktivnih transakcija: Otkazivanje kartice moguće je samo ako nema aktivnih transakcija na kartici. Ako imate trenutno aktivne transakcije na kartici, pričekajte da se sve transakcije završe prije nego što zatražite otkaz kartice.

4. Povrat ili uništenje kartice: Nakon što je kartica otkazana, potrebno je vratiti je Erste Banci ili je uništiti na odgovarajući način. U suprotnom, može vam biti naplaćena naknada za izgubljenu ili nevraćenu karticu.

5. Potvrda o otkazu: Nakon što je kartica otkazana, dobit ćete potvrdu o otkazu putem e-pošte ili poštom. Ova potvrda bit će važeći dokaz o otkazu kartice.

Molimo vas da se obratite korisničkoj službi Erste Banke kako biste dobili dodatne informacije o postupku otkaza kartice i ispunili zahtjev za otkaz kartice.

Pitanja i odgovori:

Kako mogu podnijeti zahtjev za otkaz kartice Erste Card Club?

Da biste podnijeli zahtjev za otkaz kartice Erste Card Club, morate posjetiti službenu stranicu zahtjeva Erste Banke. Na stranici će vam biti postavljeni odgovarajući obrasci koje trebate ispuniti i poslati.

Koje informacije su potrebne za podnošenje zahtjeva za otkaz kartice?

Pri podnošenju zahtjeva za otkaz kartice, trebat ćete pružiti osnovne informacije o sebi, kao što su ime, adresa, broj kartice i razlog otkaza kartice. Također, možda ćete morati pružiti dodatne informacije ako to zatraži Erste Banka.

Koliko dugo traje proces otkazivanja kartice Erste Card Club?

Trajanje procesa otkazivanja kartice Erste Card Club može varirati. Nakon podnošenja zahtjeva, Erste Banka će pregledati vašu aplikaciju i obradit će je u najkraćem mogućem roku. Obično traje nekoliko radnih dana da se zahtjev obradi i kartica otkaže.

Mogu li otkazati karticu Erste Card Club putem telefona?

Da, moguće je otkazati karticu Erste Card Club putem telefona. Možete nazvati službu za korisnike Erste Banke i zatražiti otkazivanje kartice. Tijekom razgovora, agent će vam dati potrebne upute o postupku otkazivanja kartice.

Što se događa s mojim računom kada otkazujem karticu Erste Card Club?

Kada otkazujete karticu Erste Card Club, vaš račun i dalje ostaju aktivan. Međutim, više nećete moći koristiti karticu i svi njeni pripadajući servisi će biti deaktivirani. Ako imate preostali iznos na računu, možete ga koristiti na druge načine ili ga povući prema uvjetima banke.