HRT na zahtjev: Nedjeljom u 2 - Gledajte favorit vikendom

Hrt Na Zahtjev Nedjeljom U 2

Hrt Na Zahtjev Nedjeljom U 2

Nedjeljom u 2 je popularna emisija na Hrvatskom radioteleviziji (HRT) koja se emitira svake nedjelje. Ova emisija je postala omiljeni izbor za gledanje vikendom, jer se bavi brojnim zanimljivim i važnim temama. Voditelj emisije je Slaven Španović, koji već dugi niz godina uspješno vodi ovaj talk-show.

Emisija Nedjeljom u 2 se bazira na intervjui sa poznatim osobama iz različitih područja, kao što su politika, kultura, znanost, umjetnost i društvo. Tijekom emisije, Slaven Španović postavlja zanimljiva pitanja i vodi duboke razgovore sa svojim gostima.

Nedjeljom u 2 daje gledateljima priliku da saznaju više o životima i radu poznatih osoba koje su oblikovale hrvatsko društvo. Emisija je poznata po svojoj profesionalnosti i visokoj kvaliteti produkcije, što je čini jednim od najgledanijih TV programa u Hrvatskoj.

Ako ste propustili neki od prijašnjih izdanja emisije Nedjeljom u 2, ne brinite. HRT na zahtjev omogućuje vam gledanje svih emitiranih epizoda putem interneta. Sada možete gledati svoju omiljenu emisiju bilo kada i bilo gdje.

HRT na zahtjev: Nedjeljom u 2 – Gledajte favorit vikendom

HRT na zahtjev je besplatna platforma Hrvatske radiotelevizije (HRT) koja omogućuje gledanje omiljenih emisija, serija i filmova kad god želite. Jedna od najpopularnijih emisija na HRT na zahtjev je “Nedjeljom u 2”. Ova emisija je talk show koji se emitira nedjeljom u 14 sati i 2 minute.

“Nedjeljom u 2” je emisija koju vodi novinar i urednik Aleksandar Stanković. U svakoj epizodi Stanković vodi razgovor s poznatim osobama iz javnog života poput političara, znanstvenika, glumaca i glazbenika. Emisija se emitira uživo, ali zahvaljujući HRT na zahtjev, možete je gledati i naknadno, kad god vam odgovara.

Zašto je “Nedjeljom u 2” tako popularna? To je zbog kvalitetnih i zanimljivih gostiju, ali i zbog opuštenog i informativnog stila vođenja emisije Alek­sand­ra Stankovića. Bez obzira na to jeste li zainteresirani za politiku, kulturu, znanost ili zabavu, u ovoj emisiji ​​sigurno će biti nešto što će vas zanimati.

Ako propustite emitiranje emisije “Nedjeljom u 2”, ne brinite. Uvijek možete posjetiti HRT na zahtjev i pogledati je kad god želite. HRT na zahtjev vam omogućuje gledanje omiljenih emisija ne samo na televizoru, već i na računalu, pametnom telefonu ili tabletu. Sve što trebate je internetska veza i besplatan račun na HRT na zahtjev platformi.

Za sve obožavatelje emisije “Nedjeljom u 2”, HRT na zahtjev je idealno rješenje. Više ne morate brinuti da ćete propustiti omiljeni talk show, jer ga možete gledati kad god želite. Iskoristite mogućnosti HRT na zahtjev platforme i uživajte u “Nedjeljom u 2” vikendom!

Nedjeljom u 2 – omiljena emisija

Nedjeljom u 2 je popularna televizijska emisija koja se emitira na HRT-u. Emisija je postala omiljena među gledateljima zbog svoje dužine i kvalitete gostiju.

You might be interested:  Razvod Almire Osmanović

U emisiji voditelj Aleksandar Stanković razgovara s različitim javnim osobama iz političkog, kulturnog, sportskog i drugih područja. Gosti su često istaknuti političari, umjetnici, sportaši, novinari i drugi zanimljivi pojedinci.

Emisija ima jedinstven stil intervjua, koji kombinira ozbiljnost s opuštenošću. Voditelj postavlja zanimljiva i provokativna pitanja, ali istovremeno daje gostima dovoljno vremena da se odgovore izraze.

Uz zanimljive teme i provokativna pitanja, emisija karakterizira i opuštena atmosfera. Gosti često otkrivaju svoju intimnu stranu i pričaju o svojim iskustvima na emocionalnoj razini.

Nedjeljom u 2 je emisija koju gledatelji s nestrpljenjem iščekuju svake nedjelje. Emisija nudi vrhunsku zabavu, ali istovremeno i informira gledatelje o aktualnim temama i događajima.

Ukoliko želite provesti nedjeljno popodne uz zanimljivu i inspirativnu emisiju, svakako preporučujem da pogledate Nedjeljom u 2!

Povijest emisije Nedjeljom u 2

Emisija Nedjeljom u 2 je popularna hrvatska talk-show emisija koja se emitira na HRT-u. Emisija se prvi put pojavila na malim ekranima 1999. godine i od tada je postala vrlo uspješna i omiljena među gledateljima.

Emisiju je osmislio i dugi niz godina vodio novinar i urednik Aleksandar Stanković. Njegov karakterističan stil vođenja emisije, koji se odlikuje inteligentnom i provokativnom raspravom, učinio je emisiju jedinstvenom u hrvatskom medijskom prostoru.

Glavni koncept emisije je intervjuiranje poznatih osoba iz politike, kulture, sporta i drugih područja javnog života. Emisija se emitira uživo, tijekom nedjeljnog popodneva, i traje otprilike sat vremena. Osim toga, tijekom emitiranja se gledateljima pruža mogućnost da postavljaju pitanja gostima putem telefona ili interneta.

Emisija je postala poznata po svojim zanimljivim i često kontroverznim temama, uključujući političke rasprave, društvena pitanja i aktualne događaje. Emisija je dobila i brojne nagrade i priznanja za svoj doprinos hrvatskom medijskom prostoru.

Nakon što je Aleksandar Stanković otišao s HRT-a 2020. godine, emisiju je preuzeo novi voditelj, novinar i urednik Mislav Togonal. Unatoč promjeni voditelja, emisija je i dalje popularna među gledateljima i nastavlja privlačiti pažnju javnosti s novim temama i gostima.

Voditelji emisije

Vesna Škare Ožbolt – hrabra i inteligentna voditeljka koja se ističe svojom stručnošću i odlučnošću. Vesna donosi brojne perspektive i teme u emisiju, često istražujući političke i društvene probleme. Njeno iskustvo kao političarke daje joj jedinstveni uvid u unutrašnje radnje vlade i politike.

Duško Ćurlić – iskusni novinar koji je došao iz svijeta sporta u emisiju Nedjeljom u 2. Duško je poznat po svojoj strastvenosti i znanju o sportskim temama. Njegova sposobnost da postavlja relevantna pitanja, ali istovremeno održava laganu atmosferu, čini ga popularnim kod gledatelja svih dobnih skupina.

Gosti u emisiji Nedjeljom u 2

Emisija Nedjeljom u 2, koju vodi novinar Aleksandar Stanković, poznata je po uključivanju različitih gostiju iz javnog života Hrvatske. Emisija se emitira svake nedjelje u 14:00 sati na HRT-u.

Poznate osobe

U proteklom periodu, emisija je ugostila brojne poznate osobe iz političkog, kulturnog i javnog života Hrvatske. Među gostima su bili političari poput Andreja Plenkovića, predsjednika HDZ-a i hrvatske Vlade, kao i Zorana Milanovića, bivšeg predsjednika RH.

Također, emisija je ugostila poznate glumce i redatelje poput Gorana Višnjića, Rade Šerbedžije, Branka Đurića Đure i Branka Ivankovića. Osim toga, u emisiji su gostovali i glazbenici poput Olivera Dragojevića, Marka Perkovića Thompsona i Gibonnija.

Aktualne teme

Emisija se često bavi aktualnim temama i problemima koji muče hrvatsko društvo. Gosti emisije raspravljaju o politici, kulturi, društvu i drugim važnim pitanjima. Emisija je poznata i po tome što se u njoj često postavljaju zanimljiva pitanja koja potiču goste na iskrene odgovore.

You might be interested:  Plaća u Srbiji

Emisija Nedjeljom u 2 je omiljena među gledateljima, jer pruža priliku da se iz prve ruke čuje mišljenje i stavove poznatih osoba o važnim društvenim temama. Osim toga, emisija je i odlična prilika za upoznavanje gostiju na osobnoj razini, te saznati nešto više o njihovim planovima i ambicijama.

Ako ste propustili gledati Nedjeljom u 2, možete je pogledati na HRT-ovoj platformi HRTi na zahtjev. Emisija je dostupna za gledanje na zahtjev, tako da možete pogledati epizode koje ste propustili ili želite ponovno pogledati.

Emisija uživo ili putem interneta

Emisija “Nedjeljom u 2” se emitira na programu HRT-a svake nedjelje u 14 sati. To je popularna emisija intervjua u kojoj voditelj Aleksandar Stanković razgovara s različitim gostima. Emisija traje otprilike sat vremena i uvijek donosi zanimljive razgovore.

Ako ne možete gledati emisiju uživo na televiziji, postoji mogućnost da je gledate putem interneta. HRT omogućava live streaming svojih programa na svojoj internetskoj stranici. To znači da sve emisije, uključujući “Nedjeljom u 2”, mogu biti dostupne za gledanje uživo putem računala, pametnog telefona ili tableta. Samo trebate posjetiti HRT-ovu stranicu i pristupiti live streamu.

Emisija “Nedjeljom u 2” također ima veliku popularnost među gledateljima i na društvenim mrežama. Mnogi fanovi emisije prate i komentiraju epizode na Facebooku, Twitteru i drugim platformama. Također, HRT objavljuje snimke emisija na svojoj službenoj Facebook stranici, tako da gledatelji mogu pogledati emisije i nakon što su emitirane.

Ako ne možete gledati emisiju uživo ili putem interneta, uvijek postoji mogućnost da je kasnije pogledate. HRT-ova platforma za gledanje uživo na zahtjev omogućava pristup arhivi svih emitiranih emisija, uključujući “Nedjeljom u 2”. Tako možete pogledati emisiju kad god vam odgovara, bez obzira na to koliko je prošlo vremena od njenog prvog emitiranja.

Zaključak

Emisija “Nedjeljom u 2” je dostupna gledateljima kako uživo na HRT-u, tako i putem interneta. Bez obzira na to kako je gledali, ova popularna emisija uvijek donosi zanimljive intervjue i razgovore s poznatim gostima. Na vama je da odaberete najprikladniji način praćenja ove emisije, ali sigurno ćete uživati u njenom sadržaju.

Predstavljanje najnovijih epizoda

Epizoda 1: Intervju s poznatom glumicom

U najnovijoj epizodi Nedjeljom u 2 imamo čast ugostiti poznatu glumicu Anu Novak. Ana će s nama podijeliti svoje iskustvo rada u filmu i kazalištu, kao i svoje najnovije projekte. Ne propustite ovaj zanimljiv i inspirativan intervju.

Epizoda 2: Razgovor s političkim liderom

U drugoj epizodi ove sezone, Josip Petrović će razgovarati s vodećim političkim liderom Ivanom Horvatom. Horvat će nam otkriti svoje planove za budućnost, kao i svoje stajalište o najvažnijim političkim pitanjima. Ovo će biti jedan od najzanimljivijih političkih intervjua ove godine, nemojte propustiti.

Epizoda Gost Datum
Epizoda 1 Ana Novak 20. lipnja 2022.
Epizoda 2 Ivan Horvat 27. lipnja 2022.

Popularne teme u emisiji

Nedjeljom u 2 je emisija koja donosi razgovore s poznatim osobama iz političkog, kulturnog i sportskog svijeta. Tijekom godina, emisija je pokrila brojne zanimljive i aktualne teme.

Jedna od popularnih tema u emisiji je politika. Voditelj Aleksandar Stanković često razgovara s političarima o važnim i kontroverznim pitanjima. Emisija je postala poznata po svojim izazovnim pitanjima i diplomatskim vještinama voditelja.

You might be interested:  Neto I Bruto Plaća

Kultura je također često obrađena tema u emisiji. Gosti su često poznati glumci, glazbenici i umjetnici koji dijele svoje iskustvo i stvaralaštvo. Razgovori o filmu, kazalištu i književnosti često privlače široku publiku.

Sport je također popularna tema u emisiji. Voditelj često razgovara s poznatim sportašima o njihovoj karijeri, uspjesima i izazovima. Tema sporta često donosi zanimljive priče i inspirativne trenutke.

Emisija također dotiče i društvena pitanja. Gosti se često izražavaju o temama kao što su ljudska prava, ekologija i društvene nepravde. Razgovori o ovim temama često potiču promišljanje i pokreću javnu raspravu.

U emisiji je gostovalo mnogo poznatih i utjecajnih osoba, a svaka tema postaje popularna kada je gost dobro poznat i temu obradi na zanimljiv način. Gledatelji mogu uživati u raznolikosti tema koje emisija nudi i često se vraćaju za novom dozom zanimljivih razgovora.

Povratne informacije i recenzije

Jednom kada je emisija “Nedjeljom u 2” emitirana, gledatelji imaju mogućnost podijeliti svoje povratne informacije i recenzije o emisiji. To je važan način da se izrazi zadovoljstvo ili nezadovoljstvo, kao i da se podijele prijedlozi ili komentari o epizodama ili gostima.

Kvaliteta sadržaja

Kvaliteta sadržaja

Jedan od čestih komentara gledatelja se odnosi na kvalitetu sadržaja emisije. Mnogi su impresionirani raznolikošću tema koje se obrađuju i dubinom kojom se raspravlja o njima. Također, emisija često dovodi utjecajne i zanimljive goste, što dodatno obogaćuje sadržaj.

Međutim, postoje i mišljenja koja ukazuju na nedostatke u sadržaju emisije. Neki smatraju da se određene teme ne obrađuju dovoljno detaljno ili da se previše pažnje posvećuje samo političkim temama. Također su navedeni i primjeri kada su neki gosti bili neujednačeni u svojim izjavama ili nedovoljno pripremljeni za intervju.

Pružanje platforme za dijalog

Jedna od glavnih prednosti emisije “Nedjeljom u 2” je njezina sposobnost da pruži platformu za otvoren dijalog i sučeljavanje različitih stajališta. Mnogi gledatelji hvale voditelja i njegovu sposobnost da vodi konstruktivan razgovor, čak i kada su teme kontroverzne ili se raspravljaju osjetljive političke teme.

S druge strane, postoji i mišljenje da se neke rasprave mogu više usredotočiti na senzacionalistički aspekt nego na substancu. Također su navedene situacije kada se gosti prekidaju ili kada se previše vremena posvećuje političkim kalkulacijama umjesto rješavanju stvarnih problema.

Uz sve ove različite stavove i komentare, “Nedjeljom u 2” se nastoji poboljšati i prilagoditi kako bi zadovoljila potrebe i interese gledatelja. Gledatelji su ohrabreni da svoje povratne informacije i recenzije dijele kako bi se emisija razvijala i pružila još bolje iskustvo svima koji je prate.

Pitanja i odgovori:

Kako mogu gledati emisiju Nedjeljom u 2?

Emisiju Nedjeljom u 2 možete gledati na HRT4 svake nedjelje u 20:00 sati.

Postoji li mogućnost gledanja emisije Nedjeljom u 2 na zahtjev?

Da, možete gledati emisiju Nedjeljom u 2 na zahtjev putem HRTi platforme.

Kako mogu pristupiti HRTi platformi?

Da biste pristupili HRTi platformi, morate imati pretplatu na HRT ili se pretplatiti na HRTi uslugu putem interneta.

Koje su teme pokrivene u emisiji Nedjeljom u 2?

Emisija Nedjeljom u 2 pokriva razne teme, uključujući politiku, društvo, kulturu i sport. Gosti emisije su poznate osobe iz različitih područja.

Koliko dugo traje emisija Nedjeljom u 2?

Emisija Nedjeljom u 2 traje otprilike sat vremena, ali se ponekad može produžiti ovisno o temi i gostima.