Revolut - podizanje gotovine bez naknade | Revolut Hrvatska

Revolut podizanje gotovine bez naknade

Revolut Podizanje Gotovine Bez Naknade

Revolut je digitalna banka koja omogućuje korisnicima da upravljaju svojim financijama putem pametnih telefona. Revolut je osnovan 2015. godine i brzo je postao popularan zbog svojih inovativnih i praktičnih usluga. Među najzanimljivijim uslugama koje Revolut nudi je mogućnost podizanja gotovine bez naknade.

Jedan od glavnih problema s tradicionalnim bankama je visoka naknada koju morate platiti prilikom podizanja gotovine na bankomatima. Međutim, s Revolutom, korisnici mogu podizati gotovinu besplatno na bankomatima diljem svijeta. To je posebno korisno za putnike koji često putuju u inozemstvo i trebaju pristup gotovini bez ikakvih dodatnih troškova.

Revolut nudi korisnicima još jednu značajku koja se zove “Što vidiš, to dobivaš”. To znači da korisnici dobivaju izvrsnu tečajnu stopu bez skrivenih naknada kada podižu gotovinu na bankomatima bez obzira na lokaciju. Ova značajka posebno je korisna za putnike koji trebaju podizati gotovinu u različitim valutama.

Revolut je donio revoluciju na tržište bankarstva u Hrvatskoj i omogućio korisnicima da uštede na naknadama za podizanje gotovine. Uz to, Revolut nudi i druge korisne usluge kao što su pretvaranje valuta, slanje novca ili upravljanje financijama putem mobilne aplikacije. Sve te značajke čine Revolut jednom od najboljih opcija za upravljanje financijama u Hrvatskoj.

Revolut je jednostavan za upotrebu i pruža korisnicima praktičnost i mogućnost uštede na bankovnim naknadama. Izvrsna tečajna stopa i mogućnost podizanja gotovine bez naknade čine Revolut idealnim izborom za putnike i one koji često koriste gotovinu. Ako želite uživati u svim prednostima Revoluta, jednostavno preuzmite njihovu mobilnu aplikaciju i registrirajte se za besplatan račun.

Revolut – moderno bankarstvo i alternativa tradicionalnim bankama

Revolut je moderna finansijska platforma koja nudi alternativu tradicionalnim bankama. Ova digitalna banka omogućava korisnicima da vrše različite bankarske transakcije putem aplikacije na svojim mobilnim uređajima.

Jedna od prednosti Revoluta je mogućnost podizanja gotovine bez dodatnih naknada. Ovo je posebno pogodno za putovanja i korištenje u inostranstvu, jer korisnici mogu pristupiti svojim sredstvima bez ikakvih dodatnih troškova.

Revolut takođe nudi širok spektar finansijskih usluga, uključujući konverziju valuta po povoljnim kursnim razlikama, slanje novca na globalnom nivou i upravljanje budžetom putem aplikacije. Korisnici takođe mogu dobiti virtuelnu ili fizičku Revolut karticu za obavljanje plaćanja u prodavnicama i online trgovini.

Ova moderna banka pruža visoku sigurnost i zaštitu korisničkih podataka. Revolut također ima korisničku podršku dostupnu 24/7 putem chat-a u aplikaciji.

Sa sve većim brojem korisnika i dostupnih funkcionalnosti, Revolut je postao popularan izbor za mnoge korisnike koji žele brže, jeftinije i modernije bankarstvo.

Revolut olakšava podizanje gotovine bez dodatnih naknada

Revolut, popularna digitalna banka, sada nudi mogućnost besplatnog podizanja gotovine na bankomatima diljem Hrvatske. Ova značajka omogućava korisnicima Revoluta da jednostavno podignu gotovinu bez dodatnih naknada.

You might be interested:  Zahtjev za stalni boravak u RH

Korisnici Revoluta u Hrvatskoj mogu iskoristiti ovu značajku putem svoje Revolut aplikacije. Nakon preuzimanja aplikacije i otvaranja računa, korisnici će moći pristupiti svojoj Revolut kartici i podizati gotovinu s bilo kojeg bankomata koji podržava Mastercard.

Kako podići gotovinu bez dodatnih naknada

 • Korak 1: Preuzmite Revolut aplikaciju i otvorite račun
 • Korak 2: Aktivirajte svoju Revolut karticu
 • Korak 3: Pronađite bankomat koji podržava Mastercard
 • Korak 4: Ubacite svoju Revolut karticu u bankomat
 • Korak 5: Slijedite upute na bankomatu za podizanje željene svote

Važno je napomenuti da Revolut, osim što omogućava brezgotovinska plaćanja i besplatno podizanje gotovine, također nudi i druge dodatne pogodnosti kao što su razmjena valuta po povoljnijem tečaju i mogućnost slanja novca prijateljima i obitelji preko aplikacije.

Zaključak

Revolut je digitalna banka koja nastoji pružiti korisnicima jednostavan način upravljanja svojim financijama. Ova nova značajka besplatnog podizanja gotovine na bankomatima bez dodatnih naknada samo je jedan od primjera kako Revolut olakšava financijske transakcije svojim korisnicima u Hrvatskoj.

Revolut Hrvatska nudi brojne pogodnosti za korisnike

Revolut Hrvatska je inovativna financijska platforma koja pruža brojne pogodnosti korisnicima. Sa Revolutom možete uživati u povoljnom i jednostavnom načinu upravljanja svojim financijama.

Povoljno podizanje gotovine bez naknade

Jedna od pogodnosti koje nudi Revolut Hrvatska je mogućnost podizanja gotovine bez naknade. To znači da korisnici mogu podizati gotovinu na bankomatima diljem Hrvatske bez ikakvih dodatnih troškova. Ova pogodnost omogućuje korisnicima da uštede novac i bezbrižno koriste svoju Revolut karticu.

Međunarodni prijenosi novca bez provizije

Revolut Hrvatska također omogućuje korisnicima da bez provizije i skrivenih troškova obavljaju međunarodne prijenose novca. Ovo je osobito korisno za one koji često putuju ili imaju obitelj i prijatelje u inozemstvu. Koristeći Revolut, korisnici mogu brzo i jednostavno slati novac bilo gdje u svijetu, bez da izgube na provizijama i visokim tečajevima konverzije valute.

Pouzdana kartica s naprednim sigurnosnim značajkama

Revolut kartica je pouzdan način plaćanja koji svojim korisnicima pruža napredne sigurnosne značajke. Korisnici mogu kontrolirati svoje troškove, postavljati limit za potrošnju i brzo blokirati karticu u slučaju gubitka ili krađe. Ova sigurnosna značajka pruža korisnicima mir uma i osigurava da njihovi financijski podaci budu zaštićeni.

Revolut Hrvatska pruža brojne pogodnosti koje olakšavaju upravljanje financijama. Podizanje gotovine bez naknada, međunarodni prijenosi novca bez provizije i sigurna Revolut kartica samo su neke od prednosti koje korisnici mogu očekivati. Isprobajte Revolut danas i iskoristite sve pogodnosti koje vam pruža!

Uživajte u brzoj i sigurnoj uporabi Revolut aplikacije

Revolut je inovativna financijska platforma koja vam omogućava brzo i sigurno upravljanje vašim financijama. Njegova aplikacija pruža vam brojne korisne značajke koje vam olakšavaju svakodnevno bankarstvo.

Revolut aplikacija omogućava vam jednostavno otvaranje računa, što vam daje pristup njihovoj sveobuhvatnoj paleti usluga. Možete brzo i jednostavno upravljati svim vašim financijskim transakcijama, plaćati račune, slati novac prijateljima i obitelji te obavljati online kupovinu.

Jedna od značajki koja uvelike olakšava upotrebu Revolut aplikacije je mogućnost podizanja gotovine bez naknade na bankomatima diljem Hrvatske. To znači da ne morate provoditi vrijeme tražeći bankomat svog bankovnog partnera, već jednostavno koristite bilo koji bankomat koji podržava Revolut i podižete gotovinu bez ikakvih dodatnih troškova.

Brza i sigurna upotreba Revolut aplikacije osigurana je naprednom tehnologijom enkripcije podataka. Vaši osobni i financijski podaci su sigurni i šifrirani, što vam pruža miran san kada je u pitanju upravljanje svojim novcem.

Nemojte više gubiti vrijeme s tradicionalnim bankama, već iskoristite prednosti Revolut aplikacije i uživajte u brzoj i sigurnoj uporabi. Registrirajte se danas i doživite revolucionarnu promjenu na financijskom tržištu!

Kako otvoriti Revolut račun u Hrvatskoj?

Otvoriti Revolut račun u Hrvatskoj je jednostavno i brzo. Slijedite ove korake kako biste otvorili svoj račun:

Korak Postupak
1 Preuzmite aplikaciju Revolut sa Google Play Store-a ili Apple App Store-a.
2 Instalirajte aplikaciju na svoj mobilni uređaj.
3 Pokrenite aplikaciju i odaberite opciju “Izradi račun”.
4 Unesite svoje osobne podatke, uključujući ime, prezime, adresu i broj telefona.
5 Potvrdite svoj identitet prateći upute na ekranu. To može uključivati slanje fotografije osobne iskaznice ili putovnice.
6 Kada je vaš identitet potvrđen, moći ćete pristupiti svim mogućnostima Revolut računa, uključujući podizanje gotovine bez naknade i obavljanje međunarodnih transakcija.
You might be interested:  Inženjer građevine plaća

Otvorite svoj Revolut račun danas i iskusite sve pogodnosti koje Vam pruža!

Revolut kartica – praktičan način plaćanja

Revolut kartica je inovativno platno sredstvo koje omogućava brzo i jednostavno plaćanje za sve vrste transakcija. Sa svojim praktičnim i brojnim funkcijama, Revolut kartica postaje sve popularniji izbor među korisnicima.

Jedna od glavnih prednosti Revolut kartice je mogućnost korištenja u inozemstvu bez dodatnih naknada. Ovo je posebno korisno za osobe koje često putuju ili kupuju online. Uz Revolut karticu, možete izbjeći visoke provizije koje se često naplaćuju prilikom korištenja drugih kartica.

Također, Revolut kartica nudi mogućnost beskontaktnog plaćanja, što je vrlo praktično u današnje vrijeme. Samo prislonite karticu na terminal i transakcija će biti obavljena bez potrebe za unosom PIN-a. Ovo je posebno korisno prilikom plaćanja manjih iznosa i u situacijama kada želite što brže obaviti plaćanje.

Još jedna pogodnost koju nudi Revolut kartica je mogućnost praćenja transakcija i upravljanje financijama putem mobilne aplikacije. Možete lako pregledati svoje troškove, postaviti limit za potrošnju i upravljati svojim računom u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Sve što trebate je pristup internetu i vaš mobilni uređaj.

Budite korak ispred sa Revolut karticom i iskoristite sve prednosti koje ona nudi. Uživajte u brzom i sigurnom načinu plaćanja, bez dodatnih naknada i sa svim mogućnostima koje pruža. Ne gubite vrijeme na čekanje u redu ili brigu o gotovini – Revolut kartica je praktično i moderno rješenje koje vam olakšava život.

Revolut – inovativne značajke i tehnologije

Revolut je digitalna banka koja je promijenila način na koji ljudi upravljaju svojim novcem. Svojom inovativnom platformom, Revolut je omogućio korisnicima brzo i jednostavno pristupanje svojim financijama putem mobilnih uređaja.

1. Multivalutni račun

Jedna od ključnih značajki Revoluta je mogućnost otvaranja multivalutnog računa. Ovaj račun omogućuje korisnicima da drže više valuta na jednom računu, čime se izbjegavaju troškovi konverzije valuta prilikom putovanja ili obavljanja transakcija u inozemstvu.

2. Osnovna i Premium verzija

Revolut nudi osnovnu verziju svoje aplikacije, koja je besplatna i omogućuje osnovne financijske usluge kao što su primanje i slanje novca, plaćanje i povlačenje gotovine bez naknade. Također postoji i premium verzija koja pruža dodatne pogodnosti kao što su osiguranje putovanja, brža podrška i besplatni ATM povlačenje većih iznosa gotovine.

Revolut koristi napredne tehnologije kao što su umjetna inteligencija i strojno učenje kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Na primjer, aplikacija Revolut koristi algoritme koji analiziraju korisničke troškove i daju personalizirane prijedloge kako bi se smanjili troškovi i poboljšala financijska situacija korisnika.

Sve ove inovativne značajke i tehnologije čine Revolut jednom od najnaprednijih digitalnih banaka na tržištu, pružajući korisnicima jednostavan i praktičan način upravljanja vlastitim financijama. Bez obzira želite li samo obavljati osnovne financijske transakcije ili želite dodatne pogodnosti premium verzije, Revolut ima rješenje koje odgovara vašim potrebama.

Iskoristite sve prednosti Revolut Premium i Metal planova

Uz Revolut Premium i Metal planove, možete uživati u nizu dodatnih pogodnosti koje će vam olakšati upravljanje vašim financijama.

Evo nekoliko ključnih prednosti koje možete iskoristiti:

 • Podizanje gotovine bez naknade na svjetskim bankomatima do određenog iznosa mjesečno
 • Bezgranično zamjensko osiguranje za izgubljene ili oštećene artikle
 • Prioritetna korisnička podrška s brzim odgovorima i rješavanjem problema
 • Putno osiguranje za vas i vašu obitelj u slučaju hitne medicinske pomoći ili nezgode
 • Iznimno visoki limiti za beskontaktna plaćanja i internetsku kupovinu
 • Mogućnosti kodiranja kartice za veću sigurnost pri online transakcijama
 • Stručni i personalizirani izvještaji o vašim troškovima i navikama
 • Mogućnost otvaranja multi-valutnog računa i razmjene valuta s povoljnim tečajevima
You might be interested:  Digitalna plaća u digitalnom marketingu

Uz sve ove prednosti, Revolut Premium i Metal planovi vam pružaju dodatnu financijsku sigurnost i udobnost u upravljanju vašim novcem, bilo doma ili u inozemstvu.

Ne propustite priliku iskoristiti sve ove prednosti i pretplatite se na Revolut Premium ili Metal plan već danas!

Promocije i posebne ponude za korisnike Revoluta

Promocije i posebne ponude za korisnike Revoluta

Kao korisnik Revoluta, imate pristup raznim promocijama i posebnim ponudama koje mogu dodatno poboljšati vašu financijsku situaciju. Revolut redovito nudi promocije koje vam omogućuju da uštedite novac ili ostvarite dodatne pogodnosti.

Jedna od popularnih promocija je mogućnost podizanja gotovine bez naknade. Ovo je posebno korisno za one koji često putuju ili žive u inozemstvu. Bez obzira na to u kojoj se zemlji nalazite, možete podići gotovinu na bankomatima bez dodatnih troškova. Ovo je izuzetno praktično jer se izbjegava plaćanje provizija i konverzijskih troškova, čime se štedi novac.

Pored toga, Revolut često nudi i druge posebne ponude za svoje korisnike. To mogu biti popusti ili dodatne pogodnosti kod partnera ili pružatelja usluga s kojima Revolut ima suradnju. Primjerice, možete dobiti popust na putovanja, restorane, hoteli ili kupovinu putem interneta.

Revolut također nudi posebne ponude u vezi s ulaganjima. Kao korisnik, možete se kvalificirati za pristup ekskluzivnim investicijskim prilikama ili alatima za praćenje tržišta. Ovo je posebno korisno ako ste zainteresirani za ulaganje u dionice, kriptovalute ili druge financijske instrumente.

Promocije Posebne ponude Ulaganja
Podizanje gotovine bez naknade Popusti kod partnera Ekskluzivne investicijske prilike
Redovne promotivne ponude Dodatne pogodnosti Praćenje tržišta

Kao korisnik Revoluta, svakako pratite obavijesti i promocije dostupne putem mobilne aplikacije ili e-pošte. Na taj način nećete propustiti priliku za uštedu ili dodatne pogodnosti. Revolut je osmišljen da vam pruži što više financijskih pogodnosti i olakša vašu svakodnevnicu.

Pitanja i odgovori:

Na koji način mogu podići gotovinu uz Revolut?

Da biste podigli gotovinu uz Revolut, jednostavno idite na bankomat sa oznakom Mastercard ili Visa i izaberite opciju podizanja gotovine. Nakon toga, unesite svoj PIN i odaberite željeni iznos. Podizanje gotovine putem Revoluta je bez naknade do određenog limita.

Koliki je limit za podizanje gotovine bez naknade uz Revolut?

Limit za podizanje gotovine bez naknade uz Revolut ovisi o vrsti kartice koju koristite i vašem članstvu. Za Standard članove limit je 200 eura/mjesec, za Premium članove 400 eura/mjesec, a za Metal članove 600 eura/mjesec.

Kako mogu promijeniti PIN kod za podizanje gotovine uz Revolut?

Da biste promijenili PIN kod za podizanje gotovine uz Revolut, otvorite aplikaciju, odaberite karticu koju želite koristiti za podizanje gotovine, idite na Postavke i zatim na Kartica PIN. Slijedite upute na zaslonu kako biste promijenili PIN kod.

Koliko puta dnevno mogu podići gotovinu uz Revolut bez naknade?

Broj puta koje možete podići gotovinu bez naknade uz Revolut ovisi o vrsti članstva koje imate. Za Standard članove, limit je 2 puta dnevno. Za Premium i Metal članove, limit je 3 puta dnevno.

Da li mogu podići gotovinu u stranoj valuti uz Revolut?

Da, uz Revolut možete podići gotovinu u stranoj valuti. Aplikacija će automatski konvertirati iznos u valutu koju želite podići. Važno je napomenuti da za podizanje gotovine u stranoj valuti postoji mala naknada koja se primjenjuje.

Kako mogu podići gotovinu bez naknade putem Revoluta?

Da biste podigli gotovinu bez naknade putem Revoluta, morate koristiti Revolut Premium ili Metal račun. Samo korisnici ovih računa imaju pravo na besplatno podizanje gotovine iz bankomata u iznosu do određenog limita, koji ovisi o vrsti računa.