Skladištar Konzum Plaća: informacije o plaćama, beneficijama i mogućnostima razvoja karijere

Skladištar Konzum Plaća

Skladištar Konzum Plaća

Budući da je Konzum jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, uloga skladištar Konzuma igra ključnu ulogu u efikasnom i pravovremenom snabdijevanju njihovih trgovina svježom hranom i drugim proizvodima. Skladištar je odgovoran za zaprimanje, sortiranje i slanje robe prema potrebama trgovina, te održavanje skladišnog prostora čistim i uređenim. Zato je važno razumjeti ne samo prirodu ovog posla, već i njegove finansijske aspekte, uključujući plaće, beneficije i mogućnosti razvoja karijere.

Plaća skladištara Konzuma obično zavisi od više faktora, uključujući iskustvo, obrazovanje i lokaciju. Uopćeno, početna zarada za skladištere je obično veoma konkurentna u industriji trgovine na malo. Pored osnovne plaće, skladištar Konzuma može imati i druge beneficije, uključujući plaćene godišnje odmore, zdravstveno osiguranje i dopunski dodatak za prehranu. Također je važno napomenuti da Konzum pruža mogućnosti profesionalnog razvoja, kao što su programi obuke i napredovanja, koji omogućavaju skladištarima da napreduju u karijeri i steknu nova znanja i vještine.

Uzet ćemo u obzir da predanost i profesionalizam skladišara Konzuma imaju direktan utjecaj na ukupni uspjeh kompanije. Stoga je od vitalnog značaja da skladištari budu pravilno plaćeni i da imaju pristup brojnim beneficijama. Kroz ove informacije o plaćama, beneficijama i mogućnostima razvoja karijere, želimo pružiti transparentnost u pogledu ovih aspekata pozicije skladištar Konzuma. Razumijevanje ovih činjenica pomaže skladištarima da donesu informirane odluke o svojoj profesionalnoj budućnosti i da nastave napredovati u okviru Kompanije Konzum.

Skladištar Konzum Plaća

Kao skladištar u Konzumu imate priliku zaraditi konkurentnu i stabilnu plaću. Plaća se određuje na temelju radnog iskustva i stručnosti, a dodatni bonusi mogu biti dostupni ovisno o rezultatima postignutim na radnom mjestu.

Kao skladištar u Konzumu imate pravo na razne beneficije kao dio svog paketa kompenzacije. Ovo može uključivati zdravstveno osiguranje, plaćeno slobodno vrijeme, naknadu za putne troškove i mnoštvo drugih povlastica. Sve beneficije ovise o vašem statusu zaposlenja i raznim drugim faktorima.

Kao skladištar u Konzumu imate priliku za razvoj karijere i napredovanje unutar tvrtke. Konzum pruža mnoge mogućnosti za obuku i usavršavanje kako bi se razvijale vaše vještine i kompetencije. Ovisno o vašim ciljevima i ambicijama, možete se kretati prema višim položajima unutar logistike i opskrbe.

Ukratko, skladištar u Konzumu ima pristojnu plaću, razne beneficije i mogućnosti za napredovanje karijere. Stoga, ako tražite stabilan posao u industriji maloprodaje distribucije, Konzum može biti dobar izbor za vas.

Informacije o plaćama

Informacije o plaćama

Plaća skladištara u Konzumu ovisi o nekoliko faktora, uključujući stupanj stručnosti, iskustvo i radnu poziciju.

Konzum nudi konkurentnu plaću za skladištar. Početna plaća za skladištar može biti oko 4.500 kuna neto mjesečno. Ova plaća može rasti kako skladištar stječe više iskustva i napreduje u karijeri.

Pored osnovne plaće, Konzum također nudi razne dodatke i bonuse. To uključuje božićnicu, regres, naknade za prekovremeni rad i rad nedjeljom, kao i dodatne beneficije poput osiguranja i mirovinskog osiguranja.

You might be interested:  Isplata roditeljske naknade

Napredovanje u karijeri može dovesti do povećanja plaće. Skladištar može napredovati do pozicije vođe tima, pomoćnika rukovoditelja skladišta ili rukovoditelja skladišta. Svaka od tih pozicija nosi sa sobom veću odgovornost i veću plaću.

Uz priliku za napredovanje u karijeri, Konzum nudi i mogućnosti za usavršavanje i dodatno obrazovanje. Skladištar može sudjelovati u raznim programima edukacije i treninga kako bi unaprijedio svoje vještine i stekao nova znanja koja mu mogu pomoći u daljnjem razvoju karijere.

Ukratko, plaća skladištara u Konzumu je konkurentna, a uz priliku za napredovanje i dodatne beneficije, ova pozicija može biti atraktivna za one koji žele raditi u logističkom sektoru.

Beneficije

Kao skladištar u Konzumu, možete očekivati razne beneficije koje će vam olakšati svakodnevni rad i poboljšati kvalitet života. Neki od primarnih beneficija uključuju:

 • Konkurentnu plaću koja se redovito isplaćuje
 • Mogućnost napretka u karijeri kroz interno preobrazovanje i obuku
 • Potpore za obrazovanje i usavršavanje
 • Rad u dinamičnom i timskom okruženju
 • Pokriće troškova putovanja i prehrane za rad na terenu
 • Mogućnost stjecanja iskustva u trgovini i logistici
 • Pružanje radne odjeće i obuće
 • Mogućnost sudjelovanja u programima korporativne dobrobiti

Uz ove beneficije, Konzum također brine o zdravlju i sigurnosti svojih zaposlenika. Pružamo zdravstveno osiguranje i osiguranje od nesreća kako bismo vas zaštitili od neželjenih situacija. Također nudimo radno vrijeme koje vam omogućuje ravnotežu između poslovnog i privatnog života.

Prepoznajemo važnost obitelji i omogućujemo fleksibilnost u radnom vremenu kako biste mogli provoditi više vremena s obitelji i voljenima.

U Konzumu vjerujemo da sretan i zadovoljan zaposlenik doprinosi boljoj atmosferi na radnom mjestu, zadovoljnijim korisnicima i uspješnijem poslovanju.

Mogućnosti razvoja

Kao skladištar u Konzumu, postoji nekoliko mogućnosti za dalji razvoj karijere. Ova kompanija vredi i ulaže u svoje zaposlenike, pružajući im šanse za usavršavanje i napredovanje u svojoj profesiji.

Jedna od mogućnosti je prelazak na viši radni položaj u skladištu. Konzum omogućava zaposlenicima da napreduju na osnovu svog rada i zasluga, pružajući im priliku da postanu vođe tima ili menadžeri skladišta. Ova pozicija dolazi sa većom odgovornošću i većim platnim razredom.

Druga mogućnost je usavršavanje i prekvalifikacija za druge oblasti unutar Konzuma. Kompanija pruža razne treninge i programe za razvoj veština, poput upravljanja zalihama, logistike ili nabave. Ovi programi omogućavaju skladištarima da prošire svoje znanje i steknu nove veštine koje im mogu pomoći da napreduju u karijeri.

Takođe, Konzum nudi i mogućnost promene radnog mesta ili prelaska u druge odeljenja kompanije. Skladištarima se pruža prilika da se prekvalifikuju za poslove u prodaji, administraciji, marketingu ili drugim oblastima u kojima su zainteresovani. Ova fleksibilnost omogućava zaposlenicima da se razvijaju i rastu u skladu sa svojim interesovanjima i sposobnostima.

Kao deo Konzuma, skladištar ima pristup i internim i eksternim školovanjima, seminarima i radionicama. Kompanija podržava konstantno učenje i razvoj zaposlenika, pružajući im priliku da steknu nova znanja i veštine kako bi bili konkurentniji na tržištu rada.

Ukratko, za skladištara u Konzumu postoje razne mogućnosti za razvoj karijere. Ova kompanija vrednuje svoje zaposlenike i pruža im podršku i resurse za usavršavanje i napredovanje. Bilo da se radi o unapređenju na viši radni položaj, prekvalifikaciji za drugu oblast ili sticanju novih veština, Konzum omogućava skladištarima da ostvare svoje profesionalne ciljeve.

You might be interested:  Prosječna plaća u EU 2022

Prednosti skladištarstva

Skladištarstvo je važna i neizostavna komponenta u lancu snabdevanja. Posao skladištara može imati mnoge prednosti i beneficije. Evo nekoliko ključnih prednosti skladištarstva:

Povećana zaposlenost Skladištarstvo je industrija koja pruža mnoge mogućnosti za zaposlenje. Uvek postoji potreba za skladištarima, jer kompanije uvek imaju potrebu da čuvaju svoje proizvode.
Fleksibilno radno vreme Mnogi poslovi u skladištarstvu nude fleksibilno radno vreme. To je posebno pogodno za one koji žele prilagoditi svoj radni raspored svom privatnom životu.
Mogućnost napredovanja Skladištarstvo nudi mogućnosti za razvoj karijere. Počevši od skladišnog radnika, moguće je napredovati na viši položaj, kao što su menadžer skladišta ili rukovodilac operacija u lancu snabdevanja.
Fizička aktivnost Kao skladištar, radit ćete fizički zahtevne zadatke poput utovara i istovara robe, organizacije skladišta i premeštanja tereta. To vam omogućava da ostanete u formi i održite aktivan način života.
Stabilnost Skladištarstvo je industrija koja je otporna na ekonomske promene. Potreba za skladištima uvek postoji, bez obzira na to kako se ekonomija razvija. To čini ovu industriju stabilnom i sigurnom za zaposlenje.

Ove su samo neke od prednosti skladištarstva. Ako ste zainteresovani za ovu industriju, mogli biste istražiti dalje i saznati više o mogućnostima zaposlenja i razvoja karijere.

Obaveze skladištar

Skladištar u Konzumu ima različite obaveze koje su ključne za pravilno funkcioniranje i održavanje skladišta. Njegove glavne zadatke možemo sažeti na sljedeći način:

 1. Prijem i sortiranje robe: Skladištar je odgovoran za prijem robe koja stiže u skladište i njen pravilan raspored po odgovarajućim lokacijama. Sortiranje robe je također važno kako bi se smanjio rizik od gubitka, oštećenja ili krađe.
 2. Unos podataka: Skladištar treba unositi podatke o primljenoj robi, njenoj količini, datumu i mjestu skladištenja u odgovarajuće sustave ili baze podataka. To omogućava praćenje zaliha i ispravno vođenje inventura.
 3. Organizacija skladišta: Skladištar je odgovoran za organizaciju robe u skladištu kako bi se olakšao pristup, pronalaženje i izdavanje robe. To uključuje postavljanje oznaka, redovito preslagivanje robe i održavanje urednosti u skladišnom prostoru.
 4. Izdavanje robe: Skladištar treba izdavati robu prema zahtjevima i narudžbama odjela unutar tvrtke ili kupcima. To podrazumijeva provjeru količine, pakiranje, pripremu za dostavu i izdavanje potrebnih dokumenata.
 5. Upravljanje zalihama: Skladištar treba nadzirati stanje zaliha, provoditi inventure, ažurirati podatke o zalihama i obavještavati nadležne osobe o potrebi za naručivanjem nove robe.
 6. Rad u skladu s pravilima sigurnosti: Skladištar treba poštivati sve sigurnosne propise i pravila kako bi se osigurala sigurnost njega samog, kolega i robe. To uključuje korištenje zaštitne opreme, pravilno rukovanje teretom i pridržavanje sigurnosnih postupaka.

Važno je istaknuti da ove obaveze mogu varirati ovisno o potrebama i specifičnostima radnog mjesta u Konzumu. Skladištar treba biti spreman prilagoditi se promjenama i obavljati i druge zadatke koje mu odredi nadređeni.

Potrebne vještine

Da biste uspješno obavljali posao skladištara u Konzumu, morate imati određene vještine i karakteristike. Ovdje su neke od ključnih vještina koje će vam biti potrebne:

1. Organizacijske vještine

 • Biti dobro organiziran i imati sposobnost upravljanja vremenom ključno je za skladištara u Konzumu. Morate biti sposobni brzo i efikasno pronalaziti određene proizvode u skladištu, kako biste ispunili narudžbe kupaca.
 • Također, morate biti u stanju pratiti inventar i održavati skladište urednim i sigurnim.
You might be interested:  Zahtjev za osobnu invalidninu

2. Timski rad

 • Kao skladištar u Konzumu, radit ćete u timu s drugim skladištarima i zaposlenicima u poslovnicama. Stoga je važno imati dobre timski radne vještine.
 • Morate biti sposobni komunicirati, surađivati i podržavati svoje kolege kako biste osigurali glatko funkcioniranje cijelog tima.

3. Fizička izdržljivost

 • Skladištarski posao često zahtijeva fizički napor, kao što je dizanje, nošenje i premještanje teških predmeta i paketa.
 • Morate biti u dobroj kondiciji i imati fizičku izdržljivost kako biste mogli obavljati te zadatke bez problema.

4. Preciznost

 • Bitno je da budete pažljivi i precizni u svom radu kako biste se osigurali da su narudžbe pravilno pakirane i dostavljene kupcima.
 • Pravilno rukovanje proizvodima i pažnja na detalje također su važni kako biste izbjegli oštećenje proizvoda ili gubitak inventara.

Uz ove ključne vještine, skladištar u Konzumu mora biti motiviran, odgovoran i spreman raditi u dinamičnom okruženju.

Očekivanja poslodavca

Poslodavac očekuje da skladištar Konzum obavlja sljedeće zadatke:

 1. Unos i izlaz proizvoda iz skladišta
 2. Pregledavanje i prebrojavanje proizvoda
 3. Organiziranje i sortiranje proizvoda u skladištu
 4. Pravilno označavanje i pakiranje proizvoda
 5. Održavanje čistoće i urednosti u skladištu
 6. Suradnja s kolegama i drugim odjelima
 7. Poštivanje propisanih sigurnosnih mjera
 8. Poštivanje radnog vremena

Poslodavac također očekuje da skladištar Konzum posjeduje sljedeće kvalifikacije i vještine:

 • Dobre komunikacijske vještine
 • Brzu i pažljivu radnu izvedbu
 • Osobnu inicijativu i motivaciju
 • Timski rad i sposobnost rada pod pritiskom
 • Poštivanje radnih procedura i uputa
 • Vještine vožnje viličara, poželjno, ali nije uvjet

Poslodavac će pružiti potrebnu obuku i podršku novim skladištarima kako bi se upoznali s radnim procesima i postigli visoke standarde kvalitete koje Konzum očekuje.

Pitanja i odgovori:

Koje su informacije o plaćama skladištara u Konzumu?

Plaća skladištara u Konzumu može varirati ovisno o iskustvu i radnom mjestu. Prosječna bruto plaća skladištara u Konzumu iznosi oko 6.500 kuna mjesečno. Također je važno napomenuti da Konzum nudi razne vrste dodatnih bonusa i stimulacija, kao što su regres, božićnica, stimulacije za rad noću, vikendima i blagdanima, kao i mogućnost napredovanja unutar tvrtke.

Koje su beneficije koje skladištari u Konzumu dobivaju?

Kao skladištar u Konzumu, imate pravo na brojne beneficije. Osim redovite plaće, dobivate regres i božićnicu. Također imate mogućnost dobivanja stimulacija za rad noću, vikendima i blagdanima. Konzum također pruža mogućnost napredovanja unutar tvrtke, što znači da možete imati mogućnost rasta i razvoja svoje karijere.

Koje su mogućnosti razvoja karijere za skladištare u Konzumu?

Kao skladištar u Konzumu, imate mogućnost napredovanja unutar tvrtke. Ako pokažete dobar radni rezultat i potencijal za napredak, možete se kvalificirati za unutarnje promocije i preuzeti više odgovornosti u svojoj karijeri. Također je moguće sudjelovati u internim osposobljavanjima i programima usavršavanja kako biste proširili svoje vještine i znanja u poslu.

Koje su prosječne mjesečne zarade skladištara u Konzumu?

Prosječna bruto plaća skladištara u Konzumu iznosi oko 6.500 kuna mjesečno. Međutim, važno je napomenuti da ova brojka može varirati ovisno o iskustvu i radnom mjestu. Također, Konzum nudi dodatne bonuse i stimulacije, kao što su regres, božićnica te stimulacije za rad noću, vikendom i blagdanima, što može dodatno povećati vašu mjesečnu zaradu.