Zahtjev za izdavanje INA kartice | INA kartica online prijava za korištenje pogodnosti

Zahtjev Za Izdavanje Ina Kartice

Zahtjev Za Izdavanje Ina Kartice

INA kartica je kartični program vjernosti koji omogućuje korisnicima da ostvare pogodnosti prilikom kupovine u INA prodavaonicama. Ova kartica je besplatna i omogućuje vam da uštedite prilikom svake kupovine goriva, ulja i drugih proizvoda u INA prodavaonicama diljem zemlje. S INA karticom, možete uživati u ekskluzivnim popustima, akcijama i nagradama koje su rezervirane samo za članove programa.

Zahtjev za izdavanje INA kartice možete podnijeti putem online prijave koja je jednostavna i brza. Sve što trebate je popuniti prijavni obrazac koji sadrži vaše osobne podatke kao što su ime, prezime, adresa, broj telefona i e-mail adresa. Nakon što podnesete zahtjev, trebate pričekati nekoliko radnih dana da vam kartica stigne na navedenu adresu.

INA kartica vam omogućuje da ostvarite različite pogodnosti kao član programa vjernosti. Možete ostvariti popust na goriva, ulja, maziva i dodatne proizvode, sudjelovati u ekskluzivnim akcijama i osvojiti nagrade. Ova kartica je savršena za vozače i ljubitelje automobila koji su česti korisnici INA usluga. Iskoristite prednosti koje vam INA kartica pruža i uživajte u uštedi prilikom svake kupovine!

Zahtjev za izdavanje INA kartice

Zahtjev za izdavanje INA kartice omogućava klijentima da iskoriste brojne pogodnosti prilikom kupovine u INA prodavaonicama.

INA kartica omogućuje dodatne popuste, nagradne bodove i posebne ponude za redovne korisnike. Kako biste dobili INA karticu, molimo Vas da ispunite dolje navedeni obrazac.

Obrazac zahtjeva za izdavanje INA kartice:

1. Ime i prezime: (upišite svoje ime i prezime)

2. Adresa: (upišite svoju adresu)

3. Datum rođenja: (upišite svoj datum rođenja)

4. Broj telefona: (upišite svoj broj telefona)

5. E-mail adresa: (upišite svoju e-mail adresu)

6. Broj osobne iskaznice: (upišite broj svoje osobne iskaznice)

7. Važeća dozvola za vožnju: (da/ne)

Molimo Vas da unesete sve tražene podatke točno i potpuno. Nakon što primimo Vaš zahtjev, kontaktirat ćemo Vas kako bismo potvrdili izdavanje INA kartice i dogovorili detalje vezane uz preuzimanje.

Hvala Vam što koristite naše usluge!

Postupak izdavanja INA kartice

Zahtjev za izdavanje INA kartice može se podnijeti na nekoliko načina:

  1. Online prijava: Popunite obrazac zahtjeva za INA karticu na službenoj web stranici i kliknite na gumb “Pošalji”.

  2. Putem telefona: Nazovite INA Korisnički servis i zatražite izdavanje INA kartice.

  3. Na benzinskim postajama: Posjetite najbližu INA benzinsku postaju i popunite obrazac zahtjeva za INA karticu kod ovlaštenog osoblja.

You might be interested:  Kako Preživjeti Razvod

Nakon podnošenja zahtjeva, potrebno je pričekati neko vrijeme kako bi zahtjev bio obradjen. Nakon obrade, INA kartica će biti poslana na navedenu adresu ili se može preuzeti na odabranoj INA benzinskoj postaji.

Nakon preuzimanja INA kartice, možete je aktivirati tako da je povežete sa svojim INA korisničkim računom. To će vam omogućiti korištenje svih pogodnosti i beneficija koje INA kartica pruža.

Stoga, slijedite jedan od navedenih postupaka i uskoro ćete moći uživati u svim pogodnostima INA kartice!

Beneficije INA kartice

INA kartica pruža brojne pogodnosti i beneficije svojim korisnicima. Evo nekoliko glavnih:

Popust na gorivo

Korisnici INA kartice mogu ostvariti popust na kupovinu goriva na svim INA benzinskim postajama. Popust se odobrava pri svakoj kupovini i automatski se primjenjuje na računu.

Pogodnosti u partnerima

INA kartica omogućava korisnicima da ostvare dodatne pogodnosti i popuste kod odabranih partnera. To uključuje popuste u restoranima, trgovinama, uslugama i drugim mjestima.

Nagradni program

Korisnici INA kartice sudjeluju u nagradnom programu koji ima velik broj vrijednih nagrada. Svaka kupovina goriva i drugih proizvoda prilikom korištenja INA kartice donosi korisniku bodove koje može iskoristiti za osvajanje nagrada.

Dodatne usluge

Korisnici INA kartice imaju mogućnost korištenja dodatnih usluga kao što su plaćanje parkiranja, automatsko plaćanje cestarine, plaćanje putarina i drugih usluga. Sve usluge mogu se jednostavno koristiti putem INA mobilne aplikacije.

INA kartica pruža brojne pogodnosti i omogućava korisnicima da uštede novac i dodatno iskoriste svoju svakodnevnu kupovinu. Uz to, korisnici imaju mogućnost sudjelovanja u raznim nagradnim programima i ostvarivanja dodatnih beneficija kod partnera.

Prednosti online prijave za INA karticu

Online prijava za INA karticu omogućava brz i jednostavan način dobivanja kartice i korištenje pogodnosti. Ovo su neke od prednosti koje donosi online prijava:

Jednostavna prijava

Prijaviti se za INA karticu putem interneta je vrlo jednostavno i brzo. Postupak prijave je sveden na nekoliko koraka koji se lako prate i ispunjavaju.

Ušteda vremena

Umjesto odlaska do najbliže INA poslovnice i čekanja u redu, online prijava omogućava uštedu vremena jer se sve obavlja putem interneta. Nema potrebe za obilaskom različitih lokacija, već se prijava vrši udobno iz svog doma ili ureda.

Online prijava za INA karticu je idealna opcija za ljude koji ne žele gubiti vrijeme na čekanje i obilazak poslovnica kako bi dobili karticu.

Pregled pogodnosti

Prijava za INA karticu putem interneta omogućava pregled svih pogodnosti koje kartica pruža. Online obrazac daje jasan pregled svih pogodnosti i omogućava korisniku da odabere željene opcije prilikom prijave.

Dodatno, online prijava pruža mogućnost da se odmah koriste određene pogodnosti, čime se korisnicima omogućava trenutni pristup nizu povlastica koje donosi INA kartica.

Ukratko, online prijava za INA karticu donosi brojne prednosti kao što su jednostavnost, ušteda vremena i pregled pogodnosti. Bez obzira da li vam treba gorivo, popusti ili druge pogodnosti, online prijava je najbrži i najlakši način za dobivanje i početak korištenja INA kartice.

Kako se prijaviti za INA karticu online

Zahtjev za izdavanje INA kartice možete podnijeti putem interneta, brzo i jednostavno. Evo koraka koje morate slijediti kako biste se prijavili za INA karticu online:

You might be interested:  Zahtjev Za Braniteljsku Mirovinu

Korak 1: Posjetite službenu web stranicu INA kartice

Prvi korak je posjetiti službenu web stranicu INA kartice. Možete to učiniti tako da otvorite internetski preglednik i upišete sljedeću adresu: www.ina.hr/kartica. Na ovoj stranici ćete pronaći sve informacije o INA kartici i mogućnost prijave.

Korak 2: Pronađite obrazac za prijavu

Nakon što ste posjetili web stranicu INA kartice, potrebno je pronaći obrazac za prijavu. Obično se nalazi na početnoj stranici ili na odjeljku posvećenom kartici. Kliknite na “Prijava” ili sličan gumb kako biste otvorili obrazac za prijavu.

Korak 3: Ispunite obrazac za prijavu

Na obrascu za prijavu bit će vam zatražene određene podatke kako bi se izdao vaša INA kartica. To obično uključuje osobne podatke poput imena, adrese, broja telefona, e-pošte i drugih relevantnih informacija. Pazite da ispunite sve potrebne informacije točno i pažljivo.

Nakon što ste popunili obrazac za prijavu, provjerite još jednom sve podatke kako biste bili sigurni da su točni. Nemojte zaboraviti provjeriti i da ste prihvatili uvjete korištenja i politiku privatnosti ako postoji potreba za tim.

Korak 4: Pošaljite zahtjev

Nakon što ste ispunili obrazac za prijavu, kliknite na “Pošalji” ili sličan gumb kako biste poslali svoj zahtjev. Vaš zahtjev za INA karticom bit će poslan na daljnju obradu.

Obično će vam biti prikazana potvrda da je vaš zahtjev uspješno poslan. Također možete dobiti e-poštu s potvrdom prijave. Vaša INA kartica će biti izdana i poslana na adresu koju ste naveli u obrascu za prijavu. Ovisno o postupku izdavanja, vrijeme dostave može varirati.

Nakon što dobijete svoju INA karticu, možete je koristiti za ostvarivanje raznih pogodnosti i popusta na INA prodajnim mjestima. Ne zaboravite pročitati uvjete korištenja INA kartice kako biste bili sigurni kako je ispravno koristiti i ostvariti sve prednosti koje vam pruža.

Uživajte u pogodnostima INA kartice i iskoristite sve njezine pogodnosti za sebe!

Potrebni dokumenti za izdavanje INA kartice

Zahtjev za izdavanje INA kartice možete podnijeti online ili na nekom od INA prodajnih mjesta. Kako biste uspješno podnijeli zahtjev, potrebno je priložiti određene dokumente. Evo popisa potrebnih dokumenata:

  • Valjana osobna iskaznica ili putovnica
  • Potvrda o prebivalištu ili boravištu
  • OIB (Osobni identifikacijski broj)

Uz navedene dokumente, bitno je osigurati da su svi podaci jasno vidljivi i važeći. Molimo vas da provjerite valjanost dokumenata prije podnošenja zahtjeva kako biste izbjegli nepotrebne probleme.

Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice, slobodno se obratite našem korisničkom servisu na broj telefona XYX ili putem e-pošte na adresa [email protected].

Uvjeti korištenja INA kartice

Korištenje INA kartice podrazumijeva da korisnik prihvaća sljedeće uvjete:

1. INA kartica je isključivo osobna kartica i može je koristiti samo registrirani korisnik.

2. Korisnik INA kartice treba biti stariji od 18 godina.

3. INA kartica se može koristiti samo na prodajnim mjestima INA-e i za kupovinu robe i usluga na tim mjestima. Kartica ne vrijedi za online kupovinu.

4. Inačica INA kartice koju korisnik primi prilikom registracije može se koristiti samo u državi Hrvatskoj.

5. INA kartica ne može se prenijeti na druge osobe niti se može zamijeniti ili povratiti za novac.

You might be interested:  Prosječna Bruto Plaća 2016

6. INA kartica nije kreditna kartica i ne omogućuje kreditne usluge.

7. INA kartica ima rok trajanja, nakon kojeg prestaje važiti i ne može se više koristiti.

8. INA zadržava pravo da promijeni uvjete korištenja INA kartice te može otkazati karticu u slučaju zloupotrebe ili nepoštivanja uvjeta.

9. Korisnik je odgovoran za sigurnost i čuvanje INA kartice. Gubitak ili krađa kartice treba se prijaviti INA korisničkoj službi odmah.

10. U slučaju izmjena osobnih podataka korisnika, kao što su ime, prezime, adresa ili kontakt broj, korisnik treba obavijestiti INA korisničku službu kako bi se ažurirali podaci.

Korištenje INA kartice podrazumijeva prihvaćanje ovih uvjeta korištenja. Sve dodatne informacije o INA kartici mogu se pronaći na službenoj INA web stranici.

Kako koristiti pogodnosti INA kartice

INA kartica nudi mnoge pogodnosti i benefits za svoje korisnike. Evo nekoliko korisnih savjeta kako iskoristiti te pogodnosti:

1. Skupljanje bodova

Kada koristite INA karticu prilikom plaćanja na benzinskim postajama INA, ostvarujete bodove koje možete kasnije iskoristiti za razne pogodnosti, kao što su popusti na gorivo ili nagrade.

2. Posebne ponude i akcije

2. Posebne ponude i akcije

INA često nudi posebne ponude i akcije koje su ekskluzivno dostupne samo korisnicima INA kartice. Pretražujte redovito njihovu web stranicu ili pratite njihove obavijesti kako biste bili u toku s najnovijim pogodnostima.

Napomena: Dobro pročitajte uvjete i pravila svake ponude kako biste iskoristili sve što vam INA kartica nudi.

3. Korištenje dodatnih usluga

INA kartica također pruža mogućnost korištenja dodatnih usluga, poput plaćanja cestarine ili kupovine proizvoda u INA trgovinama. Provjerite koje su usluge dostupne i kako ih možete iskoristiti.

Savjet: Preuzmite INA mobilnu aplikaciju kako biste imali još brži i jednostavniji pristup svim pogodnostima INA kartice. U aplikaciji ćete moći pratiti svoje bodove, pregledati ponude i obavijesti te koristiti dodatne usluge.

Sada kada znate kako koristiti pogodnosti INA kartice, iskoristite ih maksimalno i uživajte u svim prednostima koje vam ova kartica nudi!

Pitanja i odgovori:

Koje su prednosti korištenja INA kartice?

Korištenjem INA kartice ostvarujete brojne pogodnosti kao što su popusti na gorivo, bodovi za nagrade, besplatna kupnja u trgovini INA Super Karticama i druge pogodnosti.

Kako mogu dobiti INA karticu?

INA karticu možete dobiti tako što ćete popuniti zahtjev za izdavanje na službenoj stranici INA kartice. Nakon što vaš zahtjev bude odobren, kartica će vam biti poslana poštom.

Treba li platiti naknadu za izdavanje INA kartice?

Ne, izdavanje INA kartice je besplatno.

Koje informacije trebam navesti u zahtjevu za izdavanje INA kartice?

U zahtjevu za izdavanje INA kartice trebate navesti svoje osobne podatke kao što su ime, adresa, datum rođenja, broj osobne iskaznice ili putovnice. Također ćete morati priložiti sliku ili sken svoje osobne iskaznice ili putovnice.

Mogu li se prijaviti za INA karticu online?

Da, možete se prijaviti za INA karticu online putem službene stranice INA kartice. Jednostavno trebate popuniti zahtjev za izdavanje i priložiti potrebne dokumente.

Kako mogu zatražiti INA karticu?

Zahtjev za izdavanje INA kartice možete podnijeti putem online prijavnog obrasca na službenoj web stranici INA-e.