Naša misija

Analizom svjetskog i posebno europskog tržišta, uvijdeli smo da se na domaćem tržištu još uvijek, usprkos velikoj ponudi, nude tehnički uređaji po neopravdano visokoj cijeni i nepovoljnim uvjetima prodaje.Ovom web trgovinom želimo utjecati na razvoj prakse koja će dovesti kupce u bitno bolju poziciju u kupovini uređaja po uistinu europskim cijenama i uvjetima.

Razvojem prakse da se uređaji kupuju „iz fotelje“ bez nepotrebnog gubljenja vremena i uz pružanje mnogo više informacija kupcu o karakteristikama svakog artikla od onih informacija koje dobivaju od trgovaca u shopping centrima, želimo utjecati i na pad nepotrebnih troškova koji su sada sastavni dio maloprodaje tehničkih uređaja.

U ovim uvjetima koje nudimo kupcima Tehnopolis web trgovine osigurali smo sve relevantne informacije da su sigurni što kupuju, da kupuju uređaj koji najbolje odgovara njihovim potrebama, da ga dobivaju po optimalnim uvjetima isporuke i po najboljoj mogućoj cijeni.

Naš cilj

Poslovni cilj Tehnopolisa je ponuditi tržištu gotovo svu dostupnu robu koja se nalazi na hrvatskom tržištu iz područja bijele tehnike, kućanskih aparata i tehničkih uređaja, namijenjenu domaćinstvima i uredima, po najpovoljnijim mogućim cijenama.

Ono što mi nudimo kupcima prilikom naše suradnje jest potpuna kontrola troškova. Pod time podrazumijevamo da Tehnopolis omogućuje svakom kupcu uvid u sve troškove koji nastaju pri kupnji i dostavi robe prije same kupnje robe. Na taj način kupac sam odlučuje koje usluge tj. troškove želi, a koje će sam izvršiti u procesu nabave i dostave robe, te je na taj način u mogućnosti izbjeći za njega potencijalno nepotrebne troškove.

Naš poslovni cilj jest da kupcu kod pružanja usluga prodaje osiguramo izračun, po njega najpovoljnijih cijena, a da je ta cijena svakako bitno niža od cijene koju bi morao platiti u standardnoj trgovini.

Još jedan od naših ciljeva jest zadovoljiti potrebe i želje kupca, te kontinuirano raditi na kvalitetnoj ponudi roba i usluga.

Iskustvo Multiplex digitala stečeno je kroz više od 17 godina poslovanja, te smo ga primijenili u politiku prodaje Tehnopolisa, koji je u potpunosti podređen pružanju potpunog zadovoljstva svakom našem potencijalnom kupcu.

Ukoliko želite samo savjet ili informaciju, pošaljite upit na našu mail adresu ili nas nazovite i naše ljubazno osoblje će Vam najiskrenije pokušati pomoći.